KUCHARZ Elbląg oferta pracy Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 18,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Data publikacji: 2018-08-06
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Romualda Traugutta 48, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 18,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 18, zł brutto za godzinę
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagane doświadczenie w zawodzie kucharz oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy:
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Romualda Traugutta 48, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvkontakt tel. 600361913
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Romualda Traugutta
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2018
Oferta pracy ważna do: 06.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
DERLAT FOOD COMPANY - 2017-03-13 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie list zaopatrzenia,prowadzenie dokumentacji,układanie jadłospisów
Usługi Oświatowe Agnieszka Głasek - 2017-02-15 - Lipówki (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji/ pomoc w przygotowywaniu potraw w kuchni restauracji.
NatSingsCool Natalia Szałkowska - 2016-08-23 - Słupno (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
obieranie warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków zimnych, sprzatanie po posiłkach
DUSSMANN POLSKA SP. Z O.O. - 2017-09-13 - Gądki (wielkopolskie)
Umiejętnośc pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
HAWAS.POL Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2017-04-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2016-11-16 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań według receptur
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-05-04 - Lublin (lubelskie)
Opieka w domu chorego.
TOMASZ ZAŁĘCKI NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "SILOE" - 2017-02-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
planowanie, organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowanie różnych potraw kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczych
Lokal Gastronomiczny MALIBU Danuta Bugaj - 2017-07-20 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie dan i poiłków.
LOK ARTUR RYDZICKI - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - Płońsk (mazowieckie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw
T.P.Ś Sp.z o.o. - 2018-07-04 - Kotulin (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Kaliski" Paweł Kaliski - 2017-11-03 - Rzepin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:- osobiście: "Stara Piekarnia" ul. 3 Maja 29, 37-500 Jarosław- telefonicznie: 607 590 093
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-07-13 - Jarosław (podkarpackie)
kucharz/pizzerman,wyrób ,wypiek pizzy oraz przygotowanie składników.AL.
"MAKUMBA" Stradowski Paweł - 2017-08-18 - Morawica (świętokrzyskie)
Karmienie zwierząt, sprzątanie obory.www.balticbeef.com
BALTIC BEEF SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Górki-Sypniewo (podlaskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MIULENA MASUM - 2017-01-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni - Kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Skawina (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)