KUCHARZ/KUCHARKA Łódź oferta pracy Sodexo Polska sp. z.o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 3 000 - 3 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Informatyczna
Data publikacji: 2018-10-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Sodexo Polska sp. z.o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Informatyczna, 92-410 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Informatyczna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staż pracy: min. 2 lata.Książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska sp. z.o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2018
Oferta pracy ważna do: 15.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne sporzadzanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przewóz osób w transporcie międzynarodowym (Belgia-Holandia-Niemcy)
Międzynarodowy Przewóz Osób i Paczek "Vico-Transport" - 2017-03-16 - Wólka (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej; wykończenie, dekorowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych,
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA - 2018-04-05 - Junoszyno (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
prace kucharskie
BFB Sp. z o. o. - 2018-07-03 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
Dbanie o ekspozycje towarów. Obsługa klienta. Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami.Dbanie o porządek na sali sprzedaży.Praca w godzinach 7:00-22:00Kontakt z pracodawcą: praca (at) marketdino.pl
Dino Polska S.A - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie obiadów kuchni polskiej.
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-02-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pomoc na kuchni. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Forma kontaktu: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godz. 8-16.
Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA" - 2016-04-25 - Kostkowo (pomorskie)
Przygotowywanie i organizacja w żywieniu zbiorowym; praca w godz. 6.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8.00-13.00
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dębnicy Kaszubskiej - 2016-06-08 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków-możliwość przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-11-23 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PIO CATERING Stępień Piotr - 2017-09-08 - Skawina (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Grupa PSB Handel S.A. - 2018-01-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery), obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
oferta stażu dla osób powyżej 30 roku życia - przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kawiarnii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Józefów (mazowieckie)
Gotowanie, układanie karty, zamawianie towarów
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA POLESKI - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,- tworzenie nowych receptur,- dbanie o prawidłową pracę na kuchni
"IVES" Amarjeet Singh - 2018-08-23 - Zielonka (mazowieckie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-02-08 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, obsluga klientów, przyjmowanie zamówień, tłumaczenie receptur,
Brothers Spółka Z o.o. - 2017-05-18 - Ząbki (mazowieckie)
produkcja posiłków - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białystok (podlaskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)