KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Kostkowo oferta pracy Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA"
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc na kuchni. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Forma kontaktu: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godz. 8-16.
Data publikacji: 2016-04-25
Lokalizacja: Kostkowo (pomorskie)
Pracodawca: Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wejherowska 77, 84-251 Kostkowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc na kuchni. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Forma kontaktu: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godz. 8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kostkowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniewino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Wejherowska 77, 84-251 Kostkowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Gniewino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kostkowo
Ulica pracodawcy: Wejherowska
Numer budynku pracodawcy: 77
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-03-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy na kuchni, tworzenie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Dobiesz (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
krojenie kebaba, przyrządzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
wg. zakresu obowiązków,
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
wSporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; obróbka surowcó.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie urządzeń do pracy.- Sporządzanie potraw wspólnie z kucharzem.- Dobieranie surowców i półproduktów.- Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej.- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.- Przestrzeganie przyjętych zasad pracy i instrukcji.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kartuzy (pomorskie)
Prace ogólnobudowlane m.in. termomodernizacja budynków, układanie glazury.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-31 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie masy pomadowej mlecznej(dozowanie, ważenie surowcó, wylewanie, chłodzenie masy).Obsługa linii do produkcji wyrobów cukierniczych . Kontrola jakości produkowanego asortymentu .
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
Kompleksowe przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
obsługa klientów baru, praca w godz. 12.00-20.00
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-10-07 - Zawiercie (śląskie)
Przyżądzanie posiłków, konsultacja i pomoc przy kucharzu głównym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (małopolskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wołów (dolnośląskie)
-
HENRYK GMYREK - 2016-02-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość zasad eksponowania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Lublin (lubelskie)
Wykonywanie różnymi metodami i technikami różnych asortymentów potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-07-28 - Resko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szówsko (podkarpackie)
W programie stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Krośnice (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowca, pomoc w przygotowaniu dań obiadowych, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-02-03 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie surowców, rozliczanie surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Licze (pomorskie)