KUCHARZ Szczecin oferta pracy GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v na mail: rekrutacja (at) hotelewam.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy ważna do: 05.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA HOTEL "BARANOWSKI" T.Baranowski - 2016-07-14 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im O.Bielawskiego - 2017-07-17 - Kościan (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem. Wymagane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie 24 zł brutto/godz.
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2018-03-27 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wg zawodu
"EURO-MAT" Adrian Oryszewski - 2017-11-11 - Lubsko (lubuskie)
Oferta z kandydatem wskazanym przez pracodawcę. Kucharz Kapitańskia Mesa.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-29 - Karczowiska (dolnośląskie)
Wykonywanie zadań konserwatorskich na obiektach zabytkowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Rzezawa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Bożena Haryk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - 2017-01-24 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W.Boguslawska U.Malinowicz - 2017-04-03 - Renice (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-11-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych
Józef Podlach Zakłady Mechaniczne - 2017-09-04 - Świątniki (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość powierzonych pomieszczeń, odbóbka wstępna pożywnienia. Praca w godzinach 07.30-15.30, 09.00-17.00
Akademia Młodego Człowieka Przedszkole Niepubliczne Agnieszka Pogonowska - 2017-05-26 - Siedlce (mazowieckie)
prace w kuchni
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALEŃKUĆ - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
obsługa paleciaka,prace manualne,pakowanie i wypakowywanie towarów
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Osiedle Niewiadów (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Słupsk (pomorskie)
-sporządzanie posiłków-utrzymywanie w czystości powierzonego sprzętu-pobieranie próbek żywności
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
obsługa klienta w sklepie zoologicznym
DRON DOROTA WIŚNIEWSKA - 2017-05-11 - Lubin (dolnośląskie)
- praca w barze szybkiej obsługi lub pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Bytom (śląskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie posiłów - obiady domowe, kuchnia polska. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
BODO Bogdan Ligudzński - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
gotowanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U "ANMAR" ANNA SURMACZ KAŁAMARZ W ROGÓŻNIE - 2016-05-04 - Rogóżno (podkarpackie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych.Wynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej; praca w godz. 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-06-10 - Strzelinko (pomorskie)