KUCHARZ Strzelinko oferta pracy Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych.Wynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej; praca w godz. 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-16
Data publikacji: 2016-06-10
Lokalizacja: Strzelinko (pomorskie)
Pracodawca: Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Strzelinko 14, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych.Wynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej; praca w godz. 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-16
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelinko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku; kreatywno艣膰, samodzielno艣膰, sumienno艣膰, dok艂adno艣膰; umiej臋tno艣ci manualne; umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej i partnerskiej
Nazwa pracodawcy: Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
76-200 Strzelinko 14, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelinko
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni,przygotowywanie posi艂k贸w
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-05-19 - Rakowice Ma艂e (dolno艣l膮skie)
Nadz贸r oraz prowadzenie hurtowni elektrycznej, sprzeda偶, ofertowanie, itp.
Firma Handlowa "ELTOM" Tomasz Chimerek - 2017-04-18 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
sporz膮dza potraw dla go艣ci Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWRO艃SKI - 2017-11-21 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w jad艂odajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Praca na kuchni, sto艂贸wka pracownicza
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Jasionka (podkarpackie)
wg stanowiska pracy
MICHA艁 KUREK Firma Handlowo-Us艂ugowa MIK-ED - 2016-05-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzaenie posi艂k贸w,obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoc贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Cybinka (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Murzasichle (ma艂opolskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-08-05 - Skorupy (mazowieckie)
Brak danych
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewi艅ski - 2018-02-09 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Pu艂awy (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac dociepleniowych elewacji budynk贸w na terenie Tr贸jmiasta. Praca na pe艂en etat, jednozmianowa, w godz. od 7.00-15.00. Pracodawca zapewnia bezp艂atny dow贸z z Kartuz do miejsca budowy. Kontakt z pracodawc膮, tel: 607-587-056 (w godz. od 7-18).
JA呕D呕EWSKI KOMPLEKSOWE US艁UGI BUDOWLANE WALDEMAR JA呕D呕EWSKI - 2015-11-27 - Tuchom (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Sok贸艂ka (podlaskie)
REF DOP tynkowanie 艣cian, sufit贸w, obs艂uga agregatu tynkarskiego, kierowanie pojazdem, znajomo艣膰 przepis贸w BHP, obs艂uga elektronarz臋dzi
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kos贸w (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
ZAJAZD POD D臉BAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (艣wi臋tokrzyskie)
Operator i konserwator urz膮dze艅 technicznych
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Brzeszcze (ma艂opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kal (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie da艅, przek膮sek, przystawek
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecie艅 - 2017-05-17 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
wykszta艂cenie kierunkowedo艣wiadczenie na ww stanowiskudyspozycyjno艣膰
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Wito艅, Urszula Wito艅 - 2016-02-10 - Przygodzice (wielkopolskie)
Bezpo艣redni kontakt z kontrahentami ze wschodu, g艂贸wnie z Rosji i Armeni, negocjowanie um贸w z klientem rosyjskoj臋zycznym
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBS艁UGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEG艁YM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w w zam贸wie艅
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie bie偶膮cej produkcji gastronomicznej, 偶ywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (mo偶liwo艣膰 uaktualnienia), MIN. 6 MIESI臉CY DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE;MO呕LIWO艢膯 PRACY NA UMOW臉 ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Go艣cinny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
W艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, w艂a艣ciwy podzia艂 obowi膮zk贸w pomi臋dzy wsp贸艂pracownik贸w, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, sto艂贸wki i innych pomieszcze艅, kontrola stanu czysto艣ci naczy艅 kuchennych, dbanie o sprz臋ty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Ksi臋cia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Sprz膮tanie terenu dworca 艁贸d藕 Fabryczna. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy. Uwaga - Spotkanie Informacyjne z pracodawc膮 odb臋dzie si臋 r贸wnie偶 w dniu 02.12.016r. w siedzibie pracodawcy w godz. 10-12 oraz 13-15.
AMLUX Sp. z o.o. - 2016-11-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zarz膮dzanie zespo艂em kuchni, organizowanie pracy, przygotowywanie menu (bankierowe, a la carte, itp.), kreowanie nowych da艅 zgodnie z trendami kulinarnymi, nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, zarz膮dzanie wska藕nikami Food Cost, kontrola produktywno艣ci, koszt贸w i stan贸w magazynowych. Praca 75 godz. /mc.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)