KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 11,68 - 13,73 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 20-23, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 11,68 - 13,73 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10 zł netto/godz + premie
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 11,68 - 13,73 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: kierunek / specjalność : gastronomia, technik żywności i żywienia, kucharz 2) umiejętności:- umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i międzynarodowej- wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,- odpowiedzialność,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach od 11.00 do 23.00 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 2 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 32, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska - 2016-10-11 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej,sprzątanie lokalu,podawanie potraw,napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, wydawanie dań z karty menu, prowadzenie zmian, organizacja produkcji i pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-06-07 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
okreslone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
kucharz, przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-18 (8 godzin)
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2017-06-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Białowieża (podlaskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-03 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni.
RESTAURACJA "KMICIC" MAŁGORZATA MACHETA - 2018-07-26 - Praszka (opolskie)
obsługa wycieczek
USŁUGI PRZEWOZOWO-TURYSTYCZNE HENRYK PIESTRZYŃSKI,AGATA SZYMCZAK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-28 - Radomsko (łódzkie)
krawcwa
AZI PLUS Michał Owczarowski - 2016-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z recepturami, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i porzadek w miejscu pracy.
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Kochanowskiego - 2018-01-12 - Starachowice (świętokrzyskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
wg stanowiska
Łopatecka - Gnojek Zofia Fotografowanie, Sprzedaż akcesoriów fotograficznych, Video - rejestracja - 2016-01-21 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej na potrzeby restauracji i cateringu.
L&P Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Kietrz (opolskie)
przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31 - 2017-03-01 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształćenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mysłowice (śląskie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków, sprzątanie, obsługa klienta
PRZEMYSŁAW WŁODARCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-09-19 - Rawicz (wielkopolskie)
ze względu na wielu gości restauracji przyjeżdżających z Ukrainy, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Zakopane (małopolskie)
pryzgotowywanie posiłkówoferta pracy subsydiowana, przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kłanino (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków,znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, korzystając z młodych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wpływami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw gotowych, z produktów i półproduktów, przygotowywanie cateringu, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wydartowo (wielkopolskie)