KUCHARZ Głogów oferta pracy PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 400 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 400 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 400 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
otwartości i komunikatywności, pozytywnej energii i pomysłowości, dokładności, odpowiedzialności, zaangażowania, umiejętności pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV bezpośrednio do lokalu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2017
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT INŻYNIERYJNYCH INKOP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Kraków (małopolskie)
Praca związana z przygotowywaniem pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-07-19 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i gości indywidualnych.
Gospodarstwo Agroturystyczne "DAR JURY" - 2017-06-07 - Podlesice (śląskie)
Utrzymanie porządku na terenie zleceniodawcy.Praca: Korczowa Dolina.Oferta przeznaczona dla osób z orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.WYMAGANIA:umiejętność obsługi kosiarek, maszyn czyszcząco-piorących.
"SKAREM" Sp. z.o.o. - 2017-09-14 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży
Dino Polska S.A. - 2018-07-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Obsługa i programowanie maszyn.
P.P.H. KOSTRZEWA Sp. Jawna - 2015-12-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
PPUH PLUS JANUSZ ZIĘBA - 2016-09-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w Porosłach.Obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługa kasy fiskalnej, rozładunek dostaw towarów, dbanie o estetyczny wygląd i wsłaściwy sposób ekspozycji towarów.
JERONIMO MARTINS POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-10-02 - Kostrzyn (wielkopolskie)
Kontrola prawidłowości dokumentów finansowych i ich obiegu w świetle obowiązujacych przepisów, bieżące wystawianie oraz księgowanie faktur, księgowanie oraz samodzielna analiza i kontrola poprawności księgowań (wyciągi bankowe złotówkowe i walutowe, faktury kosztów), wspołpraca z kontrahentami w zakresie płatności zobowiązań, rozliczanie czasu pracy zatrudnionych w firmie pracowników, prowadzenie akt osobowych, rozliczanie kosztów leasingu, sporządzanie deklaracji, rozliczenie z ZUS i US, wykonywanie innych poleceń przełożonego
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Oleśnik (łódzkie)
Naprawa sprzętu AGD, pralek, lodówek, zmywarek.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)
Przygtowywanie dań, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Brusy (pomorskie)
PRACA: HOTEL AURA przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
praca na kuchni w szkole
Sportowa Szkoła Podstawowa nr 17 - 2018-08-27 - Sosnowiec (śląskie)
- produkcja- serwowanie dań - wydawka ( odpowiada za wydawanie potraw)- pilnowanie wyglądu dań - odpowiada za smak i jakość dańPraca w godz. 8:00-22:00, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów. Praca w godzinach 21-1.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Mława (mazowieckie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
PPHU Anna Wojas-Kopecka - 2018-07-11 - Większyce (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2017-01-19 - Mielec (podkarpackie)
naprawa instalacji elektrycznych, naprawa oświetlenia ogólnego, wymiana źródeł światła
DOPIERALSKI CZESŁAW "FUTURE I" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-REMONTOWE - 2018-07-25 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie dań wg. menu, pizzy.Wymagane aktulne min. roczne doświadczenie w zawodzie.
EKLER Cukiernictwo - Piekarstwo Jan, Danuta, Krzysztof Dudek - 2016-04-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, dbanie o porządek w miejscu pracy
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-07 - Łaziska (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Sosnowiec (śląskie)