KUCHARZ / KUCHARKA Sosnowiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2016-11-23
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie miesięczne, stawka godzinowa
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Rzeźnicza 12, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Rzeźnicza
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2016
Oferta pracy ważna do: 22.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-08-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2018-03-29 - Paary (lubelskie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (małopolskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sochaczew (mazowieckie)
obsługa klienta, rozładunek i załadunek towaru, układanie towaru na półkach, obsługa kasy
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Biała Podlaska (lubelskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
HOTEL RESTAURACJA SPÓŁKA CYWILNA LEONIA PIWOWAR MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR SARA PIWOWAR - 2016-11-18 - Busewo (kujawsko-pomorskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-05-31 - Ploski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierutów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2016-06-08 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
P.P.H.U. "Jakub" Jarosław Kwieciński - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Chrzanów (małopolskie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)
samodzielne stanowisko w prowadzeniu kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-03-03 - Murów (opolskie)
sprzątanie, dbanie o porządek
PPH "PERS" Teresa i Tadeusz Persa S.C. - 2016-09-29 - Nowa Wieś Wschodnia (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
mile widziane doświadczenie, checi do pracy, praca w kuchni, obsługa baru
P.P.H.U. "WIP" Witold Płoński - 2017-09-13 - Wleń (dolnośląskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2017-05-09 - Katowice (śląskie)
- przygotowywanie potraw,- dbałość o jakość wydawanych potraw,- dbałość o czystość i higienę miejsca pracy
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-17 - Łańcut (podkarpackie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
praca w kuchni
FENIX - 2016-07-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska - 2015-12-02 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
INELEKTRA Sp. zo.o. - 2016-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)