KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-08-13
Lokalizacja: Krotoszyn (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chwaliszewska 10, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.08.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane minimalne do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
Chwaliszewska 10, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Krotoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krotoszyn
Ulica pracodawcy: Chwaliszewska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 12.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielna praca, praca co drugi dzie艅 w godzinach 10.00-22.00, 10.00-23.00
STANIS艁AW KULI艢 KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2016-04-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sos贸w
H&I ENTERPRISE Zdzis艂aw Misior - 2017-03-29 - Sieradz (艂贸dzkie)
przyjmowanie bie偶膮cych dostaw artyku艂贸w spo偶ywczych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem warunk贸w ich przechowywania; wst臋pna obr贸bka artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych; przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zleconym rodzajem diet; porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 oraz urz膮dze艅 kuchennych; prowadzenie stosownej dokumentacji zgodnie z systemem HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie burger贸w, kark贸wki i sa艂atek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - 艁uk贸w (lubelskie)
Utrzymywanie porz膮dku na terenie zak艂adu
Piekarnia Gocek s.c. - 2016-10-11 - Sieradz (艂贸dzkie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-03-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w:艣niadania, obiady dla grupwymagane do艣wiadczenie zawodowe
P.P.U.H. "ALFAS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-08 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
obs艂uga poczty, skanowanie i odpowiadanie na pisma, wprowadzanie i archiwizowanie dokument贸w ksi臋gowych.sala E
IBR TAX SP. Z O.O. - 2017-09-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga elektronarz臋dzi m.in. szlifierka, wiartarka, narz臋dzi budowlanych.
Partner Biznes sp. z o. o. - 2017-09-29 - Nowa D膮br贸wka (mazowieckie)
pobieranie i ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Zak艂ad Us艂ug Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w wg. kart da艅,- sma偶enie, gotowanie,pieczenie,- ustawianie menu,- pomoc w obs艂. sali,- utrzymanie porz膮dku na st. pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
Sklep Spo偶ywczy Nowak Agnieszka - Lawendowy Dworek - 2016-02-11 - Maksymilian贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Pu艂awy (lubelskie)
Kucharz/pomocnik kucharza
KJK"B脫R"CJZW"THERIOS"K.Walig贸rska - 2017-01-20 - Toporzysko (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynno艣ci z tym zwi膮zanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania by艂y gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, sma偶enie i dekoracja potraw.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-08-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Dor臋czyciel przesy艂ek kurierskich
POST KURIER Jakub Franczak - 2018-06-22 - Mieszk贸w (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-03-02 - 艁azy (zachodniopomorskie)
Obs艂uga klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂kow
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Rzeczna (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie zup, przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczy艅, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci. Dyspozycyjno艣膰 od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 ala carte i przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzesz贸w ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierowa膰 na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wy艂膮cznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-06-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu,
"CENPA" Sp. z o.o. - 2017-06-02 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie kebab贸w i hamburger贸w
艁ASUCH S.C. - 2016-03-22 - Stargard (zachodniopomorskie)