KUCHARZ Rzeszów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:35-030 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe , oraz przynajmniej 1 rok doświadczenia jako kucharz , znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej , znajomość systemu HACCP , rzetelność , uczciwość, zaangażowanie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 118, 35-304 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.06.2017
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 23.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel Karczma Klimtówka "Klim" s.c. - 2018-02-07 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych (głównie śnaidania).
Barbara Tomczyk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe LOCUM - 2016-12-12 - Wieliczka (małopolskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-10-04 - Łeba (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Berezka (podkarpackie)
praca w kuchni pomoc przy przygotowaniu posiłków
P.H.U Dorota Kaczmarczyk 76-156 Bobolin ul. Darłowska 73a - 2018-04-04 - Bobolin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie, wydawanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BAR FAMILIJNY MIŚ MARIUSZ TYLKOWSKI - 2016-06-21 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-09-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Kobyłka (mazowieckie)
Praca w kuchani, samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Skorochów (opolskie)
praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu, praca w internacie;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Słupca (wielkopolskie)
Transport odpadów medycznych, teren woj. śląskiego
EKOMED ANETTA JĘDRYCZKA - 2016-01-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, obsługa imprez okolicznościowych, sprawdzanie zaopatrzenia, zarządzanie kuchnią.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Legionowo (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa; godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2018-01-12 - Kobylnica (pomorskie)
Wykształcenie min.średnie, znajomość ustawy o rachunkowości i przepisów podatkowych
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Racibórz (śląskie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej i arabskiej wg tradycyjnych receptur, dbanie o porzadek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Ewangelicki Dom Opieki Ostoja Pokoju - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji na terenie terminala Portu Lotniczego w Szymanach
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAMÓWIEŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Radom (mazowieckie)
Zapoznanie się z Regulaminami obowiązującymi w DPS, szkolenie wstępne i stanowiskowe w BHP, Zapoznanie się z zakresem obowiązków na stanowisku kucharza. Wykonywanie prac pomocniczych i porządkowych, przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami kulinarnymi oraz zachowaniem wymogów Sanepidu. Przygotowywanie półproduktów z mięs, drobiu i ryb. Obróbka cieplna półproduktów. Porcjowanie potraw zgodnie z gramaturą podaną w jadłospisie. Wydawanie obiadów, obsługa maszyn i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni. Sporządzanie zup, sosów gorących, sporządzanie dań półmięsnych, jarskich.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Myślibórz (zachodniopomorskie)