KUCHARZ Berezka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Berezka (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Berezka, powiat: leski, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Berezka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.02.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Moniuszki 6, 38-600 Lesko, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Lesko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lesko
Ulica pracodawcy: Moniuszki
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
utrzymywanie kontaktów z klientami; przyjmowanie, wydawanie pojazdów z serwisu; przyjmowanie, wydawanie części na warsztat; praca w godz. 10-18; wynagrodzenie 2000 zł brutto w zależności od efektów pracy; kontakt osobisty z pracodawcą we wtorki i czwartki w godz. 9-10
Inicjatywa Handlowo-Usługowa Andrzej Bogusławski - 2016-04-19 - Kobylnica (pomorskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Prace porządkowe terenów zielonych - grabienie, zbieranie liści oraz koszenie.
Usługi Leśne i Pielęgnacja Zieleni - 2017-10-18 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamksim
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydanie dwudaniowego obiadu dla uczniów i pracowników (średnia liczba 45-50 dziennie)
Zespół Szkół Specjalnych Nr 5 - 2018-07-26 - Sopot (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań orientalnych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2018-08-24 - Dębica (podkarpackie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na pół etatu, jedna zmiana w godz.: 12-16.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie potraw od podstaw
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-08-07 - Lubichowo (pomorskie)
• dekretowanie i księgowanie dokumentów, • przygotowywanie deklaracji podatkowych CIT oraz sprawozdań dla instytucji zewnętrznych, • kontrola prawidłowości transakcji finansowych oraz nadzór nad sprawnym obiegiem dokumentów księgowych, • potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami, sporządzanie bilansów i sprawozdań finansowych oraz okresowe raportowanie na potrzeby Zarządu,• współpraca z instytucjami zewnętrznymi, audytorami oraz klientami wewnętrznymi.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Rydułtowy (śląskie)
Gotowanie, sporządzanie potraw. pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c.
PPHU "DOMUS" RENATA DROGOSZ - 2016-12-14 - Piła (wielkopolskie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-11-16 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obróbka warzyw
GASTROMAR Kompleksowe Usługi Gastronomiczne - 2015-12-29 - Wrzoski (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-01-24 - Suwałki (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-12-01 - Wardzyn (łódzkie)
- Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek) udział w opracowaniu jadłospisów; 2) Porcjowanie i wydawanie ww. posiłków;3) Przestrzeganie zasad technologii, higieny i estetyki żywienia, zgodnie z obowiązującą w przedszkolu Instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej;4) Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego wykorzystywanego do przygotowania posiłków, wycieranie na mokro podłóg, mycie kuchenek gazowych i zlewozmywaka po przygotowaniu i wydaniu wszystkich posiłków w danym dniu;- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc, możliwość umowy na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe lub kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz. 1 rok doświadczenia zawodowego. Umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność przygotowywanie posiłków dla dzieci. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (32-202-90-59) w godzinach: 7:30-15:30 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: mp78 (at) onet.eu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 78 - 2018-05-07 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w godzinach od 12.00 do 22.00, praca na kuchni
Kiszka Łukasz PIZZERIA SICILIA - 2017-08-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-10-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Asystowanie przy zabiegach stomatologicznych, przygotowywanie stanowiska pracy.Praca w systemie zmianowym: 09:00- 15:00, 12:00-19:00.
Gabinet Stomatologiczny lek. dent. Anna DE STERNBERG STOJAŁOWSKA - 2018-07-30 - Wilcza Wola (podkarpackie)
zapoznanie się z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakupów, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze złożonymi zamówieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA SPÓŁKA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Kałuszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Białej wg ustalonych grafików.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2016-01-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
według stanowiska
Miejskie Przedszkole Nr 18 w Legnicy - 2018-07-24 - Legnica (dolnośląskie)
Samodzielna praca na stanowisku pomoc kuchenna. Prawidłowe nawyki niezbędne w pracy zawodowej, a w szczególności: właściwa organizacja pracy, różne techniki sporządzania potraw, umiejętność użytkowania i konserwowania maszyn i urządzeń gastronomicznych, racjonalne gospodarowanie produktami spożywczymi i materiałami pomocniczymi.
"Społem" Augusowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-04-13 - Augustów (podlaskie)