KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Data publikacji: 2016-10-11
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 51, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie kucharz, własny środek transportu, bez nałogów.
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 51, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym w godzinach 08.00-16.00, tel. 695423060
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2016
Oferta pracy ważna do: 10.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2018-03-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i wygląd serwowanych potraw. Praca dwuzmianowa w 6.00-14.00 i 11.00-19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2016-04-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
Montaż konstrukcji drewnianych, wykonywanie pokryć dachowych, obsługa pił motorowych, obsługa urządzeń elektrychnych typu wiertarka, szlifierka kątowa, nożyce do cięcia blachy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Borowno-Kolonia (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków - dania kuchni polskiej.
Michał Orawczak - 2016-03-24 - Kęty (małopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
montaż i wykonywanie bram, ogrodzeń, balustrad (metaloplastyka)
F.H.U. "TADEX" Mieczysława Pacześ - 2016-04-26 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego Na okresie próbnym tj. 1-2 miesiące umowa zlecenie potem umowa długoterminowa
Zajazd Żuławy Wróblewski Zdzisław - 2015-12-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-01-20 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
w/g potrzeb
PPUH BIRMEX - OŚRODEK WCZASOWY LAGUNA - 2016-05-11 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowaywanie dań
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2016-06-15 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wrocław (dolnośląskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp z o.o. - 2017-05-09 - Lublin (lubelskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
gotowanie dań kuchni molekularnej, ukraińskiej i bankietowych, zarządzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Prudski Mikołaj "HETMAN" - 2017-06-20 - Koszewko (zachodniopomorskie)
obsługa imprez, praca w weekendy
TABOR TOMASZ - 2016-09-21 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny
MF MARTA FODROWSKA - 2017-06-19 - Łagów (dolnośląskie)
Przyrządzanie posilków mieszkańcom Domu zgodnie z ustalonym jadłospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posiłków, dbalość o stan sanitarny kuchni oraz podręcznego sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie jadłospisów, przygotowywanie potraw
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 15 - 2017-07-07 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków.
Firma Handlowa NARPOL A. i R. Gmiterek Spółka Jawna - 2017-03-02 - Narol (podkarpackie)
pilarz
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Busina (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe. Kontakt osobisty z pracodawcą.
LAKIERNICTWO POJAZDOWE APPEL SEBASTIAN - 2016-04-05 - Łuków Śląski (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie, HCCP
Mariola Żyła - 2016-04-07 - Żory (śląskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchnii włoskiej, układanie menu (włoska kuchnia), food cost (liczenie), dyspozycyjność w weekendy
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Zielona Góra (lubuskie)