KUCHARZ (NR 0796) Inowroc艂aw oferta pracy SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ (NR 0796)
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-03-09
Lokalizacja: Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Solankowa 77, 88-100 Inowroc艂aw, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: +dodatki i premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 0796)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Inowroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: inowroc艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Inowroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min.2-3 lata do艣wiadczenia zawodowego jako kucharz
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Solankowa 77, 88-100 Inowroc艂aw, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawc膮 osobisty ul. Solankowa 77, 88-100 Inowroc艂aw Sanatorium KUJAWIAK w godz: 07:00-15:00 p.206 kadry, pod nr tel: 519-517-634, lub dokumenty mo偶na sk艂ada膰 na e-mail: kadry (at) solanki.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowroc艂awski
Gmina pracodawcy: Inowroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Inowroc艂aw
Ulica pracodawcy: Solankowa
Numer budynku pracodawcy: 77
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 09.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Krojenie - krojcza do krojenia sk贸r, materia艂贸w obs艂uga maszyny Cutter.
MEBLE ROBERTO PIOTR FELCZAK - 2017-03-28 - Kobyla G贸ra (wielkopolskie)
Przygotowywanie potrwa kuchni arabskiej oraz ich sprzeda偶, obs艂uga klienta. Praca na dwie zmiany w godzinach 10-18 ; 14-22
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
pomoc kuchenna, obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w, udzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, obs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 15.00-23.00). Oferta pracy r贸wnie偶 dla osoby z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-05-04 - Zabrze (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Kr臋pa Ko艣cielna (mazowieckie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-11-03 - Chojnice (pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 biurowych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe FORTIS w Opatowie - 2018-02-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
Astoria Dom Weselny Marta Midura - 2016-02-26 - Wadowice G贸rne (podkarpackie)
jw
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2018-08-09 - Katowice (艣l膮skie)
KelnerPraca w Restauracji Karczma Polska w Mielcu przy ul. Partyzant贸w 2
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, garma偶u, przystawek, da艅 obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Samodzielna praca przy sporz膮dzniu potraw
SPO艁EM Augustowska Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-08-21 - August贸w (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardyn贸w - 2018-03-01 - Le偶ajsk (podkarpackie)
praca w godzinach od 07:00 do 16:00; pomoc w utrzymaniu porz膮dku w plac贸wce, pomoc przy przygotowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, miejsce wykonywania pracy: P臋zino
Towarzystwo Przyjaci贸艂 Dzieci Zachodniopomorski Oddzia艂 Regionalny Szczecin - 2017-08-30 - P臋zino (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw. Ustalanie karty da艅. Przygotowywanie da艅 z karty menu. Przygotowywanie sushi.
Food Studio Pawe艂 Winiszewski - 2015-12-21 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PPHU "ARMATOR" - 2015-12-09 - Ho艂ny Mejera (podlaskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku w kuchni
Willa LIMBA Samborska Monika - 2016-01-04 - Wis艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, w tym zup, mi臋s.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-04-29 - Ciechan贸w (mazowieckie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 obiadowych, sur贸wek, warzyw,, pieczenie mi臋s. - Przyjmowanie surowc贸w oraz ich nale偶yta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i higieny.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-02 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie 艣niada艅 w formie bufetu (dania ciep艂e i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. 艁obzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 z艂 brutto na okresie pr贸bnym (w zale偶no艣ci od do艣wiadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
XXX
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - St臋偶yca (pomorskie)
Profesjonalne zarz膮dzanie kuchni膮
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 7-19
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w w Restauracjizapewnianie jako艣ci, 艣wie偶o艣ci, efektywno艣ci oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasj膮 do serwowanych produkt贸w i ci膮g艂e uczenie si臋 o ich zawarto艣ci, pochodzeniu i innych zaletach, a tak偶e dzieleniu si臋 swoj膮 wiedz膮 z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obs艂ugiwanie klient贸w z trosk膮 i uwag膮,patrzenie na sw贸j obszar oczami klient贸w i inicjowanie codziennych rozm贸w z nimi tak, by uzyskiwa膰 sta艂e informacje zwrotne o ich do艣wiadczeniach, a tak偶e poznawa膰 ich potrzeby i 偶yczenia.
Bart艂omiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)