KUCHARZ Poznań oferta pracy Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2016-01-27
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/msc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 2 lata
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odporność na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
samodyscyplina, umiejętność rozwiązywania bieżących problemów, wykształcenie zawodowe gastronomiczne/podstawowe + przyuczenie do zawodu
Nazwa pracodawcy:
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, świadectwo pracy, iine dokumenty poświadczające uprawnienia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: telefoniczne umówienie spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2016
Oferta pracy ważna do: 10.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kulturą turecką.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Suwałki (podlaskie)
Szkolenie BHP , HACCP i PPOŻ. Obieranie ziemniaków i warzyw. Obsługa krajalnicy do warzyw, urządzeń gazowych i elektrycznych. Zmywanie naczyń kuchennych. Obsługa zmywarki do naczyń stołowych. Przygotowywanie potraw gotowanych i surówek. Sprzątanie pomieszczeń baru i konserwacja sprzętu. Nauka metod przechowywania żywności. Wydawanie potraw. Nauka współpracy z personelem.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Dębno (zachodniopomorskie)
wypiek pieczywa, obsługa urządzeń znajdujących się w zakładzie
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców Miechów - 2017-02-10 - Miechów (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2016-03-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielny montaż szalunków systemowych na budowach, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Kraków (małopolskie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2017-05-18 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
produkcja potraw w pełnym zakresie, dostarczanie potraw, obsługa klientów w systemie cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wierzbna (podkarpackie)
Kucharz
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2016-04-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Kontakt: 608-030-344
STACJA PALIW GAZOWYCH Marzanna Rogala - 2017-10-03 - Gnojno (świętokrzyskie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
Centrum Administracyjne Nr 1 do obsługi placówek - wychowawczych - 2017-09-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
HTI Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2017-04-18 - Racibórz (śląskie)
pomiary kabli,montaż kabli,naprawa kabli
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Polańczyk (podkarpackie)
prace kuchenne, produkcja potraw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-11-30 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej,
Tawerna Rafa Staszków Spółka Jawna - 2017-03-22 - Człuchów (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczegółowym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Koordynowanie działań pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie potraw różnymi technikami i metodami.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Korfantów (opolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu dnia, ustalanie gramatury i listy zakupów. kontakt tel . 600-434-456
Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna - 2016-02-08 - Stężyca (pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Pomoc przy krojeniu, lagowanie , krojenie małych elementów.
T&T Hurt Detal Tomasz Mucha - 2017-10-16 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)