KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w wg przepis贸w dietetyka, obs艂uga urz膮dze艅 oraz narz臋dzi kuchennych, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu wykonywania czynno艣ci, oferta przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
Data publikacji: 2018-01-19
Lokalizacja: Sosnowiec (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w wg przepis贸w dietetyka, obs艂uga urz膮dze艅 oraz narz臋dzi kuchennych, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu wykonywania czynno艣ci, oferta przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sosnowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 10
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Rze藕nicza 12, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.impel.pl
Ulica pracodawcy: Rze藕nicza
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 19.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.01.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharz.
Hotel Restauracja LELIWA sp贸艂ka cywilna Masztalerz, Cach - 2016-10-19 - Przeworsk (podkarpackie)
kucharz kuchni ciep艂ej - przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie da艅, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
DOHO - Marcin Hirze vel Jagielski - 2016-05-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sta偶 dla os. powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
praca w kuchni
Start Travel Sp.z o.o. - 2015-11-23 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni gruzi艅skiej.
"MARTEX "MAREK 艢LIWI艃SKI - 2016-04-25 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
- Przygotowanie posi艂k贸w obiadowych (kuchania Polska).- Wynagrodzenie: 12,00 z艂 brutto/godz. Praca na umow臋 zlecenie w dniu 21.07.2016 i 23.07.2016.-Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na w.w stanowisku. Kontakt wy艂膮cznie telefoniczny (tel.: 602-361-497) w godz.: 8:00-22:00
FIRMA GASTRONOMICZNA HUBERTUS, TOMASZ WYRWA - 2016-07-15 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji. Zast臋pca szefa kuchni
Us艂ugi Kulinarne Andrzej Wi臋c艂aw - 2016-05-16 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Utrzymanie czysto艣ci w wyznaczonych budynkach i terenach.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE "CLEAN-BUD" SP脫艁KA JAWNA JAROS艁AW ROMANOWSKI, HANNA ROMANOWSKA - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
przyrz膮dzanie pizzy, sa艂atek, da艅 gor膮cych, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obs艂uga zmywaka, odbieranie zam贸wie艅
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- Ustalanie prawa do 艣wiadcze艅 emerytalno-rentowych zgodnie z ustaw膮 i przepisami wykonawczymi w sprawie zaopatrzenia emerytalnego 偶o艂nierzy zawodowych oraz ich rodzin.- Obowi膮zek poddania si臋 post臋powaniu sprawdzaj膮cemu na podstawie Ustawy o ochronie informacji niejawnych. (ZASTRZE呕ONE)- Wynagrodzenie: 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Kolejna umowa na zast臋pstwo na 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wymagane wykszta艂cenie wy偶sze ekonomiczne (w tym licencjat). Do艣wiadczenie NIE jest wymagane.
WOJSKOWE BIURO EMERYTALNE KATOWICE - 2017-11-20 - Katowice (艣l膮skie)
Podstawowe prace szlifierskie, szlifowanie szlifierk膮 k膮tow膮, oczyszczanie odprysk贸w spawalniczych, skr臋canie podzespo艂贸w, czyszczenie konstrukcji.Godziny pracy: 06.00-14.00, 14.00-22.00.Umowa o prac臋 lub umowa zlecenie - do uzgodnienia
METALKONS Sp. z o.o. - 2018-07-12 - Zabrze (艣l膮skie)
transport drogowy towar贸w kraj i UE
Logo-Trans Sp. z o.o. - 2017-01-13 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Utrzymania nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artykul贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy. Przestarzeganie termin贸w bada艅 okresowych. Wykonywanie innych czynno艣ci s艂uzbowych zlecownych przez Dyrektora, kucharz przestrzega obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewnetrznych Dyrektora, przestrzega tejemnicy pa艅stwowej i s艂u偶bowej, przestrzega przepis贸w bhp i ppo偶 oraz bierze udzia艂 w organizowanych szkoleniach i kursach.Kontakt z pracodawc膮: 71 798 68 04
Przedszkole nr 61 - 2017-10-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wypiekanie ciasta, wdawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MA艁GORZATA 艁OTOCKA, MARIUSZ 艁OTOCKI SP脫艁KA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 7-19, 8-20 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolnik贸w KRUS "NIWA" w Ko艂obrzegu - 2017-09-15 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w, utrzymanie w czysto艣ci urz膮dze艅, pomieszcze艅, wydawanie posi艂kow.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - 呕aga艅 (lubuskie)
praca na kuchni przygotowywanie posi艂k贸w
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2016-08-02 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Prace instalacyjno-budowlane. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 na terenie powiatu bielskiego.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA INSTALCO MAREK 膯WI臉KA艁A - 2018-04-10 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w, ustalanie menu, przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab贸w) zgodnie z procedur膮 i tradycja kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonych norm i receptur
Pizzeria VERONA sc Ireneusz Gole艅 El偶bieta Gole艅 - 2017-01-26 - Bi艂goraj (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W.
BAR KALORIA MA艁GORZATA 艁UKAWSKA - 2018-04-13 - 艢widnik (lubelskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STA呕U
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Przygotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bochni - 2017-10-13 - Bochnia (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, WYKONYWANIE RO呕NEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, CHI艃SKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBAB脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJ, CHI艃SKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYRZ膭DZANIA KEBAB脫W, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
Firma Us艂ugowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-02-09 - Pleszew (wielkopolskie)