KUCHARZ Świdnik oferta pracy BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Świdnik (lubelskie)
Pracodawca: BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 24, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz małej gastronomii
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
istnieje mozliwość pracy równiez dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Adres pracodawcy:
Polna 24, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnik
Ulica pracodawcy: Polna
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.04.2018
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Konrad Grześkowiak - 2018-05-14 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA Mariola Ignatowicz - 2018-03-14 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Człuchów (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Mława (mazowieckie)
Znajomość budowy i eksploatacji użytkowego sprzętu. Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków. Właściwe zużycie środków spożywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dbałośc o należyte wykorzystaie sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Znajomość stosowanych norm wyżywienia. Stałe podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Niedopuszczanie do obróbki środków spożywczych o obniżonej jakości, nieświeżych, wskazujących na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie środków spożywczych z magazynu oddziału gospodarczego zgodnie z asygnatą ze zwróceniem uwagi na ich ilość i jakość. Utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu powszwchnego użytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac załadowczo - wyładowczych związanych z funkcjonowaniem stołówki wojskowej.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie naleśników, dbanie oporządek na stanowisku pracy.
Aleksandra Kłunejko "HAPPY" - 2016-07-12 - Zawada (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, opracowanie menu, sporządzanie list zakupow
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Lublin (lubelskie)
Kucharz do wypieku pizzy.
EMKA s.c. Magdalena Liss, Kinga Kowal - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukraińska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Czerwienne (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesiącu ( 13 zł /godzinę).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
czyszczenie elementów metalowych
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Minkowice (pomorskie)
kucharz
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-08-24 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
STAŻ POW. 30
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Gołańcz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości" - 2017-02-07 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-05-04 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw (również pizzy), bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, właściwa gospodarka magazynowa
Metro Investment s.c. - 2018-05-07 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Czarna (łódzkie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-01 - Żagań (lubuskie)