KUCHARZ Kargowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Kargowa (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kargowa, powiat: zielonogórski, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kargowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zielonogórski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 03.02.2016
Data zakończenia pracy: 18.07.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 9, 65-443 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: wniosek
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 29.03.2016
Oferta pracy ważna do: 18.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw, przygotowywanie posiłków
A&P s.c. Paweł Tęcza - Artur Zbyszewski - 2015-11-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sortowanie blach, załadunek, rozładunek stali
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Myszków (śląskie)
Wykształcenie: wyższe; doświadczenie zawodowe; umiejętność obsługi komputera; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: bieżąca obsługa administracyjna biura, przygotowywanie dokumentów do biura rachunkowego, kadry; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice;
PANOMA MALOWANIE LINII DOMINIK PRUSEK - 2019-05-15 - Pyskowice (śląskie)
programowanie sterowanych numerycznie obrabiarek CNC; realizowanie zadań z wykorzystaniem oprogramowania CAD CAM (Esprit CAM) oraz sterowania CNC (Fanuc); tworzenie programów obróbczych na maszyny CNC takich jak tokarki i frezarki pod sterowaniem Fanuc; opracowywanie technologii nowych detali wykonywanych na obrabiarkach CNC wieloosiowych; dobieranie odpowiednich narzędzi i oprzyrządowania technicznego do optymalizacji procesów produkcji; dokonywanie pomiaru wykonanych detali oraz tworzenie technologii obróbczych; sprawowanie nadzoru nad jakością wytwarzanych detali i przyczynami powstawania braków oraz opracowywanie działań korygujących i naprawczych, w celu zapobiegania niezgodnościom; odczytywanie dokumentacji również w języku angielskim;wymagania:wykształcenie wyższe, umiejętności: obsluga narzędzi pomiarowych, czytenie i wykonywanie rysunku technicznego, biegła obsługa programu ESPRIT CAM, dobór ospowiednich narzędzi i parametrów obróbki, biegła obsługa i programowanie frezarek HAAS VF2, HAAS DM1, FANUC ROBODRILL a-D21LiB5, tokarki HAAS ST10Y, znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym, mile widziana znajomość języka ukraińskiego w stopniu podstawowym;
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Dozorowanie wskazanych obiektów.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Vicotel" Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Wałbrzych (dolnośląskie)
gotowanie w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kraków (małopolskie)
praca na kuchni w Restauracji SALINE w Hotelu FOCUS w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2019-06-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- prowadzenie efektywnej i skutecznejsprzedaży - rozwijanie bazy klientów - stały i regularny kontakt z nabywcą - wykonywanie połączeń telefonicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Chorzów (śląskie)
Kucharz/ pomoc kuchenna
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2017-03-22 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
sporzadzanie potraw, ciast, deserów, porcjowanie, pakowanie posiłków, sprzatanie kuchni, zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kamienica (małopolskie)
wyrób pizzy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sałatek, zup, sosoów, dań głównych, dodatków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Kraków (małopolskie)
Sprzątanie i dezynfekcja sal chorych oraz gabinetów lekarskich. Wymagana książeczka - Sanepid oraz wykształcenie podstawowe. Praca w przedziale czasowym 07:00-19:00 oraz 19:00-07:00. Miejsce pracy: Łódź, Szpital Biegańskiego.
HOSPITAL SERVICE COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie surówek, mieszanie sosów według receptury, obsługa noża elektrycznego do krojenia mięsa kebab, obsługa klienta i kasy fiskalne, sprzątanie stanowiska pracy. Wymagane wykształcenie zawodowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej oraz 3 miesięczne doświadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni białoruskiej. Przygotowywanie menu, zamawianie towaru, prowadzenie ksiąg GHP, HACCP.
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie mięs grillowanie mięs, rozbijanie,oczyszczanie i porcjowanie mięs
LUNA EXPRESS MIŁOSZ pIETRZAK - 2017-08-08 - Gdynia (pomorskie)
Wymiana stolarki okiennej
"DOMIX" WALDEMAR KOPKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-14 - Malbork (pomorskie)
kraje UE,praca od poniedzialku do piątku
Przedsiębiorstwo Handlowo-Transportowe TRANS -GABANA - 2017-05-11 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Wykonywanie pomiarów topograficznych, sprawdzanie zgodności wykonanych prac z projektem.
Geopartner spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa - 2018-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, ustalenie karty dań, bieżąca konserwacja tychurządzeń;
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Sieradz (łódzkie)
sprządzanie potraw kuchni japońskiej szczególnie sushi
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food oraz obiadowych. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-07-18 - Borzęcin (małopolskie)
Wypiek pizzy i dowóz do klienta.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole. Wsparcie w realizowaniu celów restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawcą tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dostępna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)