KUCHARZ Gola Dzier偶oniowska oferta pracy GERVITA FAMILIE SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16,49 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -obr贸bka wst臋pna surowc贸w( r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸w mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,-wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich , wyrob贸w garma偶eryjnych. -Pos艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, -Uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: GERVITA FAMILIE SP. Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gola Dzier偶oniowska 21, 58-217 Gola Dzier偶oniowska, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-obr贸bka wst臋pna surowc贸w( r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸w mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,-wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich , wyrob贸w garma偶eryjnych. -Pos艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, -Uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 16,49 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach od 05:00 do 24:00 (168-180 godzin miesi臋cznie) wynagrodzenie 16,49z艂/h , miejsce wykonywania pracy Hotel Uroczysko 7 Staw贸w Gola Dzier偶oniowska 21, Niemcza 58-217
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gola Dzier偶oniowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dzier偶oniowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcza
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 16,49 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, kierunek: gastronomia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
poziom wykszta艂cenia: 艣rednie, kierunek wykszta艂cenia: gastronomia, do艣wiadczenie zawodowe: 5 letnie, uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia, umiej臋tno艣ci: obs艂uga maszyn gastronomicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: GERVITA FAMILIE SP. Z O.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Adres pracodawcy:
Metalowc贸w 25/15-16-17, 54-135 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+ list motywacyjny wys艂any na adres e-mail
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Metalowc贸w
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i da艅 serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w, deser贸w)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grz臋dy (mazowieckie)
mycie automatyczne,
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "ARKA" SP脫艁KA Z O.O. - 2016-03-23 - Przysucha (mazowieckie)
zgodny z oferowanym stanowiskiem, praca 9-17, 12 z艂 netto + premia
Dom Przyj臋膰 "Szafranowy Ogr贸d" S.C. Lidia Toborek, 艁ukasz Toborek - 2017-06-29 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸rnaczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w, ustalanie wzor贸w wydawanych potraw. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia , dopilnowanie porz膮dku i zasad higieny w kuchni
Przedsi臋biorstwo NASTAPOL Stanis艂aw Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewi贸rczyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw,gotowanie, pieczenie, obr贸bka, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2017-09-13 - Dobrut (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga maszyn kuchennych
Stanis艂awa Simi艅ska-Rechnio Chojna - 2016-08-24 - Chojna (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, trzymanie pieczy nad prac膮 w kuchni.
Nale艣nikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2016-12-19 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
-
Gra偶yna Rybicka - 2016-03-18 - Warcha艂y (warmi艅sko-mazurskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸wII zmiany
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Bogaczewo (warmi艅sko-mazurskie)
Strzy偶enie, znajomo艣膰 nowych trend贸w strzy偶enia Glamour, znajomos膰 kosmetyk贸w linii Majchmes. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca na dwie zmiany: 9:;00-13:00; 15:00-17:00. Proponiwany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali H
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej oraz garma偶erki
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "SONG" s.c. Sylwia Antoniak, Marek Songin - 2018-03-01 - Lipniki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - 艢wierklany Dolne (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
Pa艂ac Ma艂a Wie艣 Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Ma艂a Wie艣 (mazowieckie)
Gotowanie i sporz膮dzanie potraw i obiad贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
FIRMA "COLOR" Jaros艂aw Krasowski - 2016-10-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych da艅 z ksia偶ki kulinarnej w j臋zyku arabskim, obs艂uga klienta
SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED - 2017-11-30 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowanie i wyr贸b wyrob贸w garma偶eryjnych g艂贸wnie pierog贸w i nale艣nik贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chod贸w (mazowieckie)
Produkcja, przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych i napoj贸w w plac贸wce gastronomicznej, dbanie o czysto艣膰 utrz膮dze艅 kuchennych i naczy艅 do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowa
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MA艁GORZATA D膭BROWSKA TED - 2015-12-02 - Radomsko (艂贸dzkie)
-sporz膮dzanie potraw dla klient贸w,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, przyjmowaie dostaw- kontrola magazynu.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapas贸w produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-02-22 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Prace i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Malbork (pomorskie)
samodzielne wykonywanie potraw, utzrymywanie swojego stanowiska pracy, kreatywno艣膰, elastyczno艣膰
NOVA Izabela Bucka-Szczepa艅ska i Wsp贸lnicy Sp.J. - 2017-08-01 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala, pomoc w wydaniu posi艂k贸w pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (艂贸dzkie)