KUCHARZ Świerklany Dolne oferta pracy Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 875 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Świerklany Dolne (śląskie)
Pracodawca: Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 91, 44-266 Świerklany Dolne, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 875 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w wymiarze 1/2 etatu od piątku do niedzieli w godzinach od 10.00 do 22.00. Wynagrodzenie 875 zł brutto do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą osobisty w godz. od 10.00 do 18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świerklany Dolne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rybnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świerklany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 875 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 91, 44-266 Świerklany Dolne, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Kontakt osobisty, Godziny : 10.00 - 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: rybnicki
Gmina pracodawcy: Świerklany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świerklany Dolne
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 12.11.2015
Oferta pracy ważna do: 11.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 12.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, przestrzeganie receptur, właściwe porcjowanie posiłków, wydawania posiłków w wyznaczonych porach, dbanie o zgodność kaloryczną posiłków, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych, dbanie o czystość w kuchni i sprzętu kuchennego oraz naczyń, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Pęcice (mazowieckie)
Przygotowywanie dań gastronomicznych. Organiziwanie i planowanie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
BIEBRZA Sp. z o.o. ZAGRODA KUWASY - 2017-11-28 - Woźnawieś (podlaskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2015-11-05 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI - 2017-06-22 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)
PRACA W CHARAKTERZE NAUCZYCIELA WSPOMAGAJĄCEGO W SZKOLE PODSTAWOWEJPraca na czas określony: 14.05.2018-23.06.2018Godzina zakończenia pracy : 15:00Wymiar czasu pracy : 17/26Sala C, A
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. M.KOPERNIKA W SIECHNICACH - 2018-05-09 - Siechnice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)
obsługa klientów, odpowiedzialność za rozwój sprzedaży w firmie, pozyskiwanie nowych klientów, również pochodzenia wietnamskiego, zamawianie towarów u wietnamskich dostawców
MAKY Sp. z o. o. - 2018-10-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, głównie potraw kuchni chińskiej; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. 1 zmiana, praca na terenie całej Polski.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-01-24 - Krosno (podkarpackie)
Prowadzenie restauracji, odpowiedzialność za kuchnie i kelnerów, pomoc w doradztwie finansowym , w zakresie prowadzenia restauracji , znajomość języka
BOCIAN MORSKI Sp. zo.o. - 2016-08-02 - Sopot (pomorskie)
pozyskiwanie klientów, obsługa sprzedażowa, pozyskiwanie nowych klientów, utrzymywanie kontaktów z klientami stałymi, przygotowywanie ofert, negocjacje, wyjazdy do klientów ( branża techniczna: taśmy transportujące, przenośniki taśmowe)
HUMAN WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-05 - Bochnia (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
Hotel Jantar - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień. (kuchnia polsko-włoska). Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
wykształcenie kierunkowedoświadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Witoń, Urszula Witoń - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
Organizacja pracy działu kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
obsługa biura
IGNEA BROKER JAROSŁAW DEMBOWSKI - 2016-07-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sałatek, zup, sosoów, dań głównych, dodatków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, nadzór nad wydawaniem dań.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godz.: 11:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - wg grafiku. Wymagania: doświadczenie zawodowe: minimum dwa lata doświadczenia w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności: znajomość kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie i wydanie dwudaniowego obiadu dla uczniów i pracowników (średnia liczba 45-50 dziennie)
Zespół Szkół Specjalnych Nr 5 - 2018-07-26 - Sopot (pomorskie)
praca w kuchni robienie pizzy, kebab, sałatkipraca w godz. 11-19, 14-22
Pizzeria GIUFEPPE Agnieszka Grzesik - 2016-03-10 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowegow ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzaniaposiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)