KUCHARZ Słupsk oferta pracy RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
Data publikacji: 2017-06-22
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Zwycięstwa 3, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz małej gastronomii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Dominikańska 5, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Dominikańska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2017
Oferta pracy ważna do: 21.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)
- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-08-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
gotowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 1 zmiana 6.00-14.00 - czasami praca w weekend
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
praca w kuchni
Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek - 2016-04-12 - Augustów (podlaskie)
Obowiązki nauczyciela grupy młodszej- prowadzenie zajęć edukacyjnych, opieka i wychowanie, organizacja imprez i uroczystości; dwie zmiany (6.30-14.30, 9-17); kontakt e-mailowy z pracodawcą
Usługi opiekuńczo- gastronomiczne - 2015-11-19 - Słupsk (pomorskie)
Szycie i modelowanie firan.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DYWYLUX" HALINA NAGLIK, MARIAN NAGLIK, JERZY PAWIŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-04-20 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie śniadań i zup 8-12
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-08-31 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chojnice (pomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie dań, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
obsługa urządzenia do zmiękczania wody
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie dań gorących,surówek ,sałatek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambrów (podlaskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
Transport krajowy towarów
P.H.U. BAIM ANDRZEJ SZKLARSKI - 2017-05-10 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw nepalskich i indyjskich i napojów w barze orientalnym
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Nadzór nad sprawnym i zgodnym z przepisami prawa działaniem urządzeń : elektroenergetycznych, zabiegowych, gastronomicznych, medycznych, dźwigów oraz instalacji elektrycznych i odgromowych;Zapewnienie fachowego nadzoru przy robotach elektroenergetycznych i ich zgodności i obowiązującymi przepisami
"Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A - 2018-07-20 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, nadzór i dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sanitarnych
Mieleńsky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie, obsługa sali jadalnej, wydawanie posiłków
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Orłowskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz na imprezy okolicznościowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MYŚLIBORZANKA" - 2017-11-23 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, zmywanie, czyszczenie sprzętu kuchennego, prace porządkowe
Capital Work - 2018-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw, praca na stanowisku pizzermena
KUCHMISTRZOSTWO Maciej Krzyżański - 2018-04-05 - Bogdanowo (wielkopolskie)
sprzątanie marketu w Inowrocławiu; praca w godzinach 6:00 - 14:00 i 14:00 - 22:00
ASPEN Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej - 2017-06-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)