KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-08-03
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach 09:00-18:00, wynagrodzenie min. 2100zł. brutto/do ustalenia z pracodawcą
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność przygotowywania posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: p
Nazwa pracodawcy: BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 19, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2018
Oferta pracy ważna do: 03.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Żyrardów (mazowieckie)
doświadczenie w pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sjöloftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, zaprowiantowanie. Prezentowanie posiłków na sali restauracyjnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Międzylesie (dolnośląskie)
dbanie o czystość stanowiska umiejętności gotowania dań z menu restauracji
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2016-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Suwałki (podlaskie)
* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, ustalenie karty dań, nadzór nad jakościa zamówionej żywności, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze. Znajomość zasad dotyczących żywienia i bhp. Znajomośc menu kuchni tureckiej. 2 lata doświadczenia w zawodzie. Wykształcenie gastronomiczne. Biegła znajomość języka rosyjskiego, języka angielskiego oraz mile widziana znajomość języka chińskiego.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Promna-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie wyższe kierunkowe, staż mile widziany.Praca w Opolu.
MACHURA-PROJEKT Łukasz Machura - 2016-02-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Bieżąca obsługa klienta, przedstawianie ofert kredytowych, podpisywanie umów kredytowych.
VABANK COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obsługa klienta. Miejsce pracy: Bielany WrocławskieKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku - 2018-06-20 - Słupsk (pomorskie)
jw
Przedszkole nr 344 - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Kotla (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej,
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej.
RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA - 2016-05-06 - Częstochowa (śląskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2018-01-24 - Dębica (podkarpackie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Zgodny
VEKTOR99 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-14 - Michale (kujawsko-pomorskie)
Pryzgotowzwanie potraw, nadyr nad jakością żywności, przestrzeganie higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Chocień (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę od 7-15, 12-20, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
P.T. Ewa - 2017-02-07 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Prace na terenie budowy, praca również na minikoparce.
EXPRESBUD Dariusz Węgrzynowicz - 2018-07-31 - Jatutów (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2016-04-26 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek SA - 2016-06-17 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE: KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ, PODNOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW MIĘSNYCH NA KEBAB,MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24, RYNEK 15) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK - CZWARTEK 10-24; NIEDZIELA 12-24; PIĄTEK - SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-03-16 - Dębica (podkarpackie)