KUCHARZ LUB POMOC KUCHARZA Słupsk oferta pracy Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku
Stanowisko: KUCHARZ LUB POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Data publikacji: 2018-06-20
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ LUB POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Leśna 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.06.2018
Data dodania oferty pracy: 15.06.2018
Oferta pracy ważna do: 14.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-09-02 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-obsługa kasy fiskalnej-prace w magazynie-wykładanie towaru-prace porządkowe-inne zadania zlecone przez kierownika
kontakt przez OHP - 2018-03-16 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2017-08-22 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy,
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie posiłków w szkolnej stołówce
Sanpro Consulting BPO Sp.z.o.o Sp.k - 2017-08-25 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, uczniów i klientów stołówki, praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-13:00.
Katolickie Przedszkole w Czechowicach-Dziedzicach - 2017-08-29 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2017-02-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy) - 2018-07-12 - Zgierz (łódzkie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu, dań z grilla
"CENPA" Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Leszno (wielkopolskie)
Produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych;
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2017-07-03 - Lublin (lubelskie)
praca na stołówce/kuchni, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością dań, rozdzielanie prac w kychni
TENUTA Zenon Stróżewski - 2016-08-10 - Zgierz (łódzkie)
bieżąca obsługa dokumentacji księgowej
Przetwórnia Owoców i Warzyw Kowalkowski Robert Lubawa - 2015-12-01 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw,2.nadzór nad jakością zamówionej żywności, 3. dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, 4.dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, 5.rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, 6.dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, 7.wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania,8.nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, 9.dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, 10.znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2015-12-29 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2016-03-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, przygotowywanie potrawII zmiany 6-14/14-22 pn-ndwynagrodzenie do uzgodnienia
HOTEL ŻUŁAWY Szczygieł Lucyna - 2015-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Do zadań na stanowisku Kucharz będzie należało: •Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,•Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,•Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, •Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,•Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,•Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,•Utrzymanie porządku w miejscu pracy,•Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,•Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Gotowanie posiłków kuchni indyjsjkiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
dbanie o porządek na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw, przestrzeganie zasad haccp
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2017-05-22 - Iława (warmińsko-mazurskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktów i dań oraz ich wydawanie, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy. Istnieje możliwość przeszkolenia. Praca w Nisku.
PIZZERIA "ZIELONY MŁYN" Sylwester Szabat - 2018-03-22 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Drobne prace - naprawy i konserwacje
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Góra (dolnośląskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)