KUCHARZ Zgierz oferta pracy Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: - dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Zgierz (łódzkie)
Pracodawca: Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Termin: KONTAKT OSOBISTY / E-MAIL
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Konstantynowska
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2018
Oferta pracy ważna do: 10.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Prowadzenie pojazdu ciężarowego powyżej 12 ton, punktualne stawianie się w miejscu pracy na załadunkach i rozładunkach, wypełnianie niezbędnej dokumentacji, informowanie na bieżąco przełożonych o postępie pracy, awariach, problemach. Praca na terenie krajów Unii Europejskiej.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina (około 2400 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenie na okres trzech lat.- Zlecenie wykonywane od poniedziałku do piątku oraz w soboty, niedziele i święta. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane min. 1 rok doświadczenia zawodowego w prowadzeniu ciągnika siodłowego z naczepą. Wymagana umiejętność prowadzenia pojazdu samochodu ciężarowego pow. 12 ton.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
wypiek pizzy, obsługa klienta
FIRMA USŁUGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
KUCHNIA POLSKA
Jarosław Szczerba ENERGO - 2018-04-20 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)
Pzrygotowywanie dań i potraw kuchni ukraińskiej dla klientów hotelu z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Przemyśl (podkarpackie)
1) tłumaczenia i streszczenia artykułów z prasy irlandzkiej,2) tłumaczenia pisemne raportów rządowych oraz innych dokumentów,3) współudział w przygotowaniu opracowań,4) wyszukiwanie informacji (Internet) i pomoc w przygotowaniu odpowiedzi na zapytania MSZ oraz innych resortów,5) uczestnictwo w seminariach i konferencjach w różnych instytucjach (Parlament, Instytut Spraw Międzynarodowych i Europejskich, itp.),6) udział w bieżącej współpracy Ambasady z instytucjami irlandzkimi.
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2017-08-18 - Góra Puławska (lubelskie)
wg stanowiska
HOTEL ECHO - 2016-04-08 - Górno (świętokrzyskie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z doświadczeniem zawodowym i chęcią do pracy.
Vereinsgaststätte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gotowanie, pieczenie, wyrobóe garmażeryjnych, mięsnych, przygotowanie surowców, przekąsek, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
kuchnia śląska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-10-10 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,śniadań, porządek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Hotel Mercure Opole - 2017-04-04 - Opole (opolskie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie całodziennych posiłków
JAMA s.c. J.M Gotlibowscy - 2016-12-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie min. gimnazjalne; doświadczenie w pracy na produkcji; zdolności manualne, dokładność, gotowość do pracy zmianowej; zakres obowiązków: praca na linii montażu amortyzatorów; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice; pracodawca zapewnia bezpłatny dojazd do pracy;
TENNECO AUTOMOTIVE EASTERN EUROPE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Gliwice (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTA DETALICZNEGO ,ZAMAWIANIE , PRZYJMOWANIE,WYKŁADANIE TOWARU,KONTROLA CENMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY-DELIKATESY CEZARSTRZEGOCICE
REGIONALNA GRUPA DETALICZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Strzegocice (podkarpackie)
przyjmowanie zamówień, rejestracja zamówień, prowadzenie ewidencji wysyłanego towaru, kontrola towaru, praca przy komputerze, praca 40godz/tyg od poniedziałku do soboty.
OTTO WORK FORCE POLSKA Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia nr KRAZ 2590 - 2017-03-21 - Raszyn (mazowieckie)
Obsługa maszyn. Praca w godz. 8-16.
Makówka Marek Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe ,,Webtex - 1" - 2017-01-27 - Przytkowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków według norm dietetycznych. Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy
Krzysztof Czarnocki - 2017-12-01 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
według zawodu
"LESPIN" Spółka zo.o. - 2015-12-01 - Lubsko (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych. Praca w godz. 6-18
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy i ppoż2. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów itp.3. Utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych4. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków6. Porcjowanie i wydawanie posiłków7. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w księgach HACCP9. Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obróbki surowców, produktów spożywczych oraz przy przygotowaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica Górna (pomorskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-05-15 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-19 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-02-21 - Łowicz (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)