KUCHARZ Opole oferta pracy Hotel Mercure Opole
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw,艣niada艅, porz膮dek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Data publikacji: 2017-04-04
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Hotel Mercure Opole
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 57, 45-018 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw,艣niada艅, porz膮dek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 04.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie, wysoka kultura osobista, dobra organizacja pracy.
Nazwa pracodawcy: Hotel Mercure Opole
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Krakowska 57, 45-018 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, przes艂a膰 drog膮 elektroniczn膮. Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie um贸wi膰 si臋 na spotkanie lub e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne sporz膮dzanie, r贸znymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garmazeryjnych, organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem sur贸wc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narzedziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych, wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu, odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅. Praca na terenie powiatu kartuskiego.
DREMAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-09 - Kartuzy (pomorskie)
gotowanie masy karmelowej, kondensacja mleka, obs艂uga stol贸w ch艂odniczych.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "COMPLEX" Grzegorz Widz, Tomasz Jask贸lski Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-29 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, ekspozycja towaru, obs艂uga klienta.
"AGRO MARKET" Rafa艂 Buga艂a & Marcin Buga艂a Sp. Jawna - 2016-07-05 - Jas艂o (podkarpackie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug gotowych receptur, utrzymanie porz膮dku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Legionowo (mazowieckie)
wst臋pna obr贸bka warzyw, mi臋sa i ryb, przygotowanie potraw, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywyanie da艅 z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deser贸w).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbanie o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2017-02-01 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
pilnowanie obiektu budowy
PRZEDSI臉BIORSTWO BUDOWLANE "HB-UNIBUD" SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-04-26 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Zamawianie p贸艂produkt贸w od dostawc贸w, tworzenie menu kuchni azjatyckiej, przygotowywanie produkt贸w do da艅 i wydawanie da艅 kuchni azjatyckiej, zarz膮dzenie personelem pomocniczym, obs艂uga urz膮dze艅 typowych dla kuchni azjatyckiej (WOK), prace porz膮dkowe stanowiska pracy. Wymagania: wyksztalcenie 艣rednie (kucharz), sta偶 pracy: 5 lat, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym, znajomo艣膰 j. chi艅skiego - komuniktywny, umiej臋tno艣ci przygotowywania da艅 kuchni azjatyckiej, obs艂uga urz膮dze艅 typowych dla kuchni azjatyckiej, wyksztalcenie gastronomiczne, do艣wiadczenie w kuchni azjatyckiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-01-19 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej w szczeg贸lno艣ci kebab贸w.
PHU ENERGO - KOT艁Y Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-02-01 - Jaworzno (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy ukrai艅skie,kuchnia my艣liwska, dekoracja potraw. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw, da艅, przek膮sek, ciast, deser贸w
SP脫艁KA CYWILNA "RAFJAN" - 2018-03-30 - Gubin (lubuskie)
Obs艂uga sali sprzeda偶y, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych-wydawanie jedzenia-kontakt z klientem zagranicznym.
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2018-08-01 - D臋bica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 6.00 - 18.00. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Zabrze (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STO艁脫WCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Mile widizane do艣iadczenie. Kontakt telefoniczny, osobisty oraz e-mailowy: finezja.szczerbice.pl
FINEZJA DOM PRZYJ臉膯 OKOLICZNO艢CIOWYCH NICZKE TOMASZ - 2016-02-15 - Gaszowice (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 4000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 11:00-19:00, 19:00-3:00 + soboty, niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna, ale z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia). Kontakt telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 535-666-767) lub e-mail: buleczka.zory (at) gmail.com
BU艁ECZKA TOMECKI TOMASZ - 2015-11-24 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-05-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
wg.zawodu
PATRYCJA ROMANIK CATERING - 2018-07-11 - Gry偶yna (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Bychawa (lubelskie)
NAUKA: PRZYGOTOWUWANIA KANAPEK I TOST脫W; OBS艁UGI KLIENTA, KASY FISKALNEJ I URZADZE艃 GASTRONOMICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konin (wielkopolskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw
艢L膭SKIE CENTRUM REHABILITACJI I PREWENCJI - 2017-07-06 - Ustro艅 (艣l膮skie)