KUCHARZ-PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY KEBAB Iława oferta pracy FHU "GO" Szybowska Małgorzata
Stanowisko: KUCHARZ-PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY KEBAB
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
Data publikacji: 2017-02-01
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: FHU "GO" Szybowska Małgorzata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 4a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2.000 zł brutto - 3.000 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY KEBAB
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe nie jest wymagane. Kontakt osobisty: Pub No Name ul. Kopernika 4A, telefoniczny lub e-mail: shisha-ilawa (at) o2.pl. W dn. 06.02.2017 r. godz. 9:30 - giełda pracy (PUP Iława, bok II, pok. 5)
Nazwa pracodawcy: FHU "GO" Szybowska Małgorzata
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Kopernika 4a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - Giełda pracy - 06.02.2017 godz. 9:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: iławski
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Iława
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 4a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.02.2017
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdrażanie nowych trendów kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-12-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
"zRęczny Prezent" Iwona Krzyżyk - 2015-12-18 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań tracycyjnych kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, polma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
kontakt przez OHP - 2016-05-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w telepizzerii.
Telepizzeria Diabolo - 2017-02-21 - Krapkowice (opolskie)
Praca dydaktyczna z młodzieżą. Realizacja filmów na potrzeby placówki.Praca na umowę na czas określony, praca 3 raz w rygodniu po 5 godziny dydaktyczne, praca w godzinach 16:00-20:00. Łącznie 15 godzin.Sala C
ZESPÓŁ "CENTRUM EDUKACJI KULTURALNEJ DZIECI I MŁODZIEŻY" - 2018-06-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Humniska (podkarpackie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennegosporządzanie potraw zgodnie z gramaturąOferta Stażowa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i owoców, pobieranie produktów z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porządek, przestrzeganie przepisów ppoż, nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwałki (podlaskie)
praca w domu wczasowym
Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie "FALEZA" Zbigniew Kosecki Łeba - 2018-02-27 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci zgodnie z ustalonym jadłospisem. Dbanie o właściwą kaloryczność posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowego. Stosowanie wytycznych HACCAP. Planowanie i układanie jadłospisów.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 - 2017-03-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (śląskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków od produktu do gotowej potrawy, pieczenie ciast.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2017-10-30 - Transbór (mazowieckie)
obsługa klientów, odpowiedzialność za rozwijanie sprzedaży w firmie, pozyskiwanie nowych klientów i obsługa stałych klientów, przede wszystkim pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-01-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
-udział w organizowanych ćwiczebnych alarmach pożarowych dla całego stanuosobowego, wojskowej straży pożarnej i współdziałających sił i środków;-udział w opracowywaniu instrukcji przeciwpożarowych dla pomieszczeń, magazynów, warsztatów, garaży itp.;-udział w opracowywaniu planu ochrony przeciwpożarowej;-uczestniczenie w przeglądach budynków, pomieszczeń, urządzeń i przechowywanych materiałów pod względem ich zagrożenia pożarowego;-szkolenie żołn ierzy i pracowników w zakresie ochrony przeciwpożarowej;-opracowywanie okresowych analiz o stanie ochrony przeciwpożarowej
Regionalne Centrum Informatyk - 2018-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Częstochowa (śląskie)