KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Data zakończenia pracy: 31.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie: min. zasadnicze zawodowe/ średnie zawodowe - kucharz; 3 lata doświadczenia zawodowego. Zakres obowiązków: Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków. Dbanie o prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywnościowe). Praca zmianowa 7 dni w tygodniu, zmiany między godz. 6:00 a 20:00. CV na adres e-mail: anetawiteckamow2 (at) gmail.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://mowstrazacka.com/
Ulica pracodawcy: Strażacka
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.12.2015
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa klienta, wystawianie faktur
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ostrowite (kujawsko-pomorskie)
kucharz - przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2017-05-24 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów i grup zorganizowanych
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie: kierunkowe; wymagana aktualna ks. sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 2 lata; dwie zmiany (7:00-15:00 i 22:00-6:00); miejsce pracy: Gliwice;
AMB GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-15 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej: kebab, sosy, surówki itp.Dwuletnie doświadczenie.Prawo jazdy kat. "B"Miejsce pracy TczewKontakt: telefon 58 532-44-11E-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Tczew (pomorskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
samodzielne gotowanie
HUT-PUS SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie produktów do gotowania, obieranie i krojenie warzyw, mycie naczyń, utrzymanie czystości w kuchni
MICHAŁOWA GOSPODA S.C. - 2018-06-18 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-17 - Zgierz (łódzkie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
- przygotoowywanie potraw oraz posiłków na imprezy okolicznościowe
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
CARROTCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
kucharz samodzielny-rzeźba w owocach i warzywach
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2017-03-09 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków pod nadzorem kucharza, przyrządzanie surówek itp. (praca co drugi dzień, Chocznia obok Stacji Paliw Orlen)
Fundacja Royal Horses - 2016-02-29 - Chocznia (małopolskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2018-07-03 - Ostrzyce (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, przestrzeganie BHP w miejscu pracy
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2017-01-09 - Nieżychowice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zacowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-05-06 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób starszych
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kościeliska (opolskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-02-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków; praca dwuzmianowa w godzinach od 08.00-16.00 i od 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jodłówka Tuchowska (małopolskie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pławno (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 lata
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekoszów (świętokrzyskie)