KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy CARROTCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-08-23
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: CARROTCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 2, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
Nazwa pracodawcy:
CARROTCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Chopina 2, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
5610ARESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNEDZIAŁALNOŚĆ PRZEWAŻAJĄCA5610BRUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE5621ZPRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)5629ZPOZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA5630ZPRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW7912ZDZIAŁALNOŚĆ ORGANIZATORÓW TURYSTYKI7990CPOZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE REZERWACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA8230ZDZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ORGANIZACJĄ TARGÓW, WYSTAW I KONGRESÓW9321ZDZIAŁALNOŚĆ WESOŁYCH MIASTECZEK I PARKÓW ROZRYWKI9329ZPOZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kraków (małopolskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, śniadań hotelowych, obiadów i wydawanie dań dla gości indywidualnych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-04-12 - Augustów (podlaskie)
- Cięcie, szlifowanie kamienia, montaż wyrobów gotowych,- Kontakt e-mail: biuro (at) orangestone.pl oraz tel. 602-738-862
Orange Stone Sp. z o.oul. Pomorska 40 C 83-032 Pszczółki - 2016-05-31 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa gości hotelu, wymagana znajomość kuchni polskiej i europejskiej, doświadczenie min. 2 lata
ONIX Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Chobienice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzór nad jakościa wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Skierniewice (łódzkie)
sprzedaż w sklepie komputerowym
SERVCOM Przemysław Lubas - 2017-01-05 - Łowicz (łódzkie)
gotowanie potraw
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2017-02-21 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-10-24 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; układanie menu; dbanie o wysoką jakość i standard oferowanych dań; sposobu podania
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyke potraw,utrzymanie porządku i higieny pracy, praqwidłowe i terminowe wykonywanie zadań na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klienta w BISTRO.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2016-12-14 - Dobrodzień (opolskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w kuchni przy gotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Istebna (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw, również obsługa gości.Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Restauracja "MASKOTKA" Michałowska Halina - 2017-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-01-09 - Bralin (wielkopolskie)
prace w budynkach przemysłowych w Warszawie
WOJA Sp. z o. o. - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie (gastronomia otwarta)
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2016-02-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-07-25 - Opole (opolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw.Zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.Przestrzeganie sytuacji w zakresie bhp.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni, dystrybucja
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-05-17 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
pracownik obsługi klienta i sekretariatu
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Kunowice (lubuskie)
Bieżąca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie dań, krojenie, mycie, sprzątanie
HOTEL MRĄGOWO INC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wg rogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wojsławice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2016-01-20 - Michałowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłkow
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)