KUCHARZ Poznań oferta pracy SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OS.RZECZYPOSPOLITEJ 4, 61-397 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w godz. 7-18
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
OS.PIASTOWSKIE 64, 61-155 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, Godziny : 7-10
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: OS.PIASTOWSKIE
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.01.2018
Oferta pracy ważna do: 09.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych z polskiej kuchni oraz dań typu fast food. Prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Otmuchów (opolskie)
obróbka termiczna. obróbka wstępna, zamawianie towaru, kalkulacja kosztu wyprodukowania potraw, zarządzanie zmianą
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Staniszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
zgodny
Przedszkole Niepubliczne Zgromadzenia Sióstr Zmartwychwstania Pańskiego im. Dzieciątka Jezus - 2018-08-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Świbie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - Świbie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-02-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2018-10-02 - Opolnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z półproduktów, utrzymanie miejsca pracy w czystości
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2016-02-03 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw w resauracji PAN-DA
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
w/g potrzeb
Moto-Filipczak - 2016-09-09 - Daleszyce (świętokrzyskie)
obsługa klientów salonu fryzjerskiego (strzyżenie, modelowanie, zabiegi pielęgnacyjne na włosy)
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Kleopatra, Haitham Abouel-Fadl - 2018-04-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
Kontrola jakości części samochodowych. Proponowane wynagrodzenie - 13 zł/godz. brutto.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-01-13 - Ploski (podlaskie)
zgodnie z zawodem
WYTWÓRNIA PODŁOŻA ZASTĘPCZEGO SP.ZO.O SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-11-13 - Kołodziejowy Grąd (warmińsko-mazurskie)
opieka nad osobami starszymi, niepełnosprawnymi
Spółdzielnia Socjalna Horyzonty - 2018-03-14 - Lowizowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
Restauracja Finezja Smaku Renata Goniewicz - 2018-04-26 - Sławków (śląskie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków w barze.Miejsce wykonywania pracy: BAR JEZIORKI
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2015-11-25 - Jeziorki (pomorskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
do przyuczenia
MOTOSTREFA Roman Wyleciał - 2017-08-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków w ośrodku wypoczynkowym,praca w godzinach 7:00-19:00.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-20 - Muszyna (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Bałtów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Żary (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Międzygórze (dolnośląskie)