KUCHARZ- ART. 51, PRACE INTERWENCYJNE Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- ART. 51, PRACE INTERWENCYJNE
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wz
Data publikacji: 2018-02-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Pizzer, umiej臋tno艣膰 wyrabiania i wypiekania pizzy KONIECZNY WARUNEK
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- ART. 51, PRACE INTERWENCYJNE
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 20.12.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: do, cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.calabria.pl
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
NOTUS Agnieszka Witkowska (Go艣ciniec pod M艂ynem) - 2017-10-17 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Trzci艅sko-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Obiady Szkolne " U Ewy " Ewa 艁apsa - 2018-02-21 - Lud藕mierz (ma艂opolskie)
Obr贸bka warzyw, sma偶enie nale艣nik贸w,obs艂uga irz膮dze艅gastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na terenie Niemiec.
STAHLBAU STIEBLICH Biuro Projektowe Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Walce (opolskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Us艂ugowa BALLAS Miko艂ajki Iwona Wi贸rek - 2016-02-26 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku od 20 tygodnia 偶ycia do 3-ch lat
Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej 呕艁OBEK MIEJSKI - 2016-03-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Do艣wiadczenie mile widziane.
CASAGRANDE Aleksander Frydryszek - 2018-08-29 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Znajomo艣c potraw tureckich, przygotowywanie placka tureckiego, gotowanie obiad贸w tureckich wraz z przyprawami tureckimi, uk艂adanie nowych potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
- kontrolowanie formalno-rachunkowe dokument贸w- dekretowanie dokument贸w- wprowadzanie dokument贸w do ZSRK- ksi臋gowanie na kontach ksi臋gowych- wymagane do艣wiadczenie w ksi臋gowo艣ci- wykszta艂cenie wy偶sze lub 艣rednie z matur膮- mile widziana znajomo艣膰 SAP ( ZSRK )
S膭D REJONOWY dla 艁ODZI - 艢R脫DMIE艢CIA w 艁ODZI - 2018-06-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, da艅, przystawek, desre贸w, dostosowywanie ich do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klienta.Osoba powinna by膰 samodzielna, dok艂adna, posiada膰 zmys艂 estetyczny i poczucie elegancji.
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-10-16 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - 艢widwin (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, zestaw贸w obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
"MIKO" PIOTR SO艁TYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-06-19 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie zam贸wionych posi艂k贸w, prace kuchenne, sprzeda偶 (kebab)
St贸艂 Rawicki Wies艂aw Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dow贸z do klienta
MA艁A GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak - 2016-12-09 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
- praca w kuchni- obs艂uga klient贸w- pomoc przy barze
Grzegorz Kalisz Zak艂ad Gastronomiczny " Malina" - 2017-09-13 - Ksi膮偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEGODZINY PRACY OD 12-22
FIRMA ORZECH RESTAURACJA D膭BSKA 7 JERZY ORZECHOWSKI - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zapewnienie ci膮g艂o艣ci produkcji pod wzgl臋dem jako艣ciowym i ilo艣ciowym zgodnie z planem.
SILCARE sp. z o.o. sp贸艂ka komandytowa - 2018-04-18 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. B, obs艂uga kasy fiskalnej. Mile widziane 5 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: przygotowywanie da艅 barowych, posi艂k贸w. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FUNDACJA FENIKS NA RZECZ OS脫B POKRZYWDZONYCH PRZEZ ORGANY PA艃STWA I ZAGRO呕ONYCH WYKLUCZENIEM SPO艁ECZNYM - 2016-09-14 - Rybnik (艣l膮skie)
Manicure, pedicure, malowanie paznokci, przed艂u偶anie paznokci, henna brwi i rz臋s.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ma艂a Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
Bie偶膮ca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie da艅, krojenie, mycie, sprz膮tanie
HOTEL MR膭GOWO INC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-19 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 wg standard贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni
Dariusz Bagi艅ski - 2018-01-15 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wykonywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie ciasta nale艣nikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierog贸w, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)