KUCHARZ Łęczyca oferta pracy MAŁA GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 925 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dowóz do klienta
Data publikacji: 2016-12-09
Lokalizacja: Łęczyca (łódzkie)
Pracodawca: MAŁA GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 31, 99-100 Łęczyca, powiat: łęczycki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dowóz do klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 925 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łęczyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łęczycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łęczyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kategorii B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęć do pracy
Nazwa pracodawcy: MAŁA GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 31, 99-100 Łęczyca, powiat: łęczycki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny z pracodawcą pod numerem 506 170 859
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: łęczycki
Gmina pracodawcy: Łęczyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łęczyca
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.12.2016
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy ważna do: 09.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
doświadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków wg kuchni orientanej, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-08-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przyjmowanie i układanie towaru; dbałość o porządek w zakładzie
PIZZERIA POD ZEGAREM Karolina Szejna - 2017-05-24 - Stawiguda (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-02-19 - Pelplin (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 14.00-22.00 i 22.00-6.00.
Silveretta Rafał Korczak - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2017-04-13 - Słubice (lubuskie)
pomocnicze prace budowlane
Przedsiębiorstwo Inwestycyjne "BUD-TECH" Sp. z o.o. - 2018-07-31 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klientów hurtowych w terenie, pozyskiwanie klientów.
EUROTIME HANDEL HURTOWY - 2016-07-06 - Świdnica (dolnośląskie)
Kuchnia orientalan + utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
Brak danych
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2017-08-22 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
obsługa maszyny szyjącej, szycie cholewek obuwniczych
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn, zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem utzrymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z nazwą stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
Sporządzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obsługa gości indywidualnych i zbiorowych, obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
VMD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Nadarzyn (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Różanka (lubelskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Dyspozycyjność w godz.: 4-24, około 100-200 godzin miesięcznie.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w systemie równoważnym w Podczelu, również w weekendy.
Nawrat Ryszard INFRASTER - Hotel Mona Lisa Boutique Wellness & Spa - 2018-01-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca w godz.7-15,15-23; Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.7-15 oraz tel.
Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o. - 2017-02-02 - Włynkówko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań restauracyjnych, na przyjęcia okolicznościowe
Pietrzyk Sławek "ELMONTER BIS" Centrum Szkoleniowo - Konferencyjne z punktem informacji turystycznej - 2016-04-12 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-11-03 - Szydłowiec (mazowieckie)
przygotowanie potraw arabskich
"Wujek" Ahmed Jbili - 2017-11-03 - Łowicz (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje).
MINI BAR ŻUKOWO ELŻBIETA SARACH - 2016-11-21 - Chmielno (pomorskie)