KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczne doświadczenie w pracy w restauracji !!!
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Adres strony pracodawcy: http://www.restauracja-zascianek.pl/
Ulica pracodawcy: Konarskiego
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy:
Zaścianek to restauracja, która łączy w sobie smaki pizzy oraz kuchni polskiej i włoskiej. Wyróżnia nas doskonały smak potraw, niepowtarzalny wystrój wnętrza i oryginalny opalany drewnem piec. Sekret kuchni włoskiej polega na prostocie i dobraniu szlachetnych składników. Posiadamy trzy sale, w których staramy się aby nasz Gość poczuł się jak w domu.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.10.2016
Oferta pracy ważna do: 17.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i kresowej, ustalanie karty dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-07 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Wprowadzanie faktur, wystawianie faktur, rozliczanie, sprawozdania finansowe.
Tomasz Gierszewski Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "Giergips" - 2018-02-02 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o ład i prządek w miejsc pracy.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)
obsługa grila
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-04-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej
JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury;Dbałość o o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urzadzeń tecvhnicznych;Gospodarowanie surowcami;Przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawca wyłacznie e-mail z obowiązkowym dopiskiem: KŚ/PUP/12/2015Oferta pracy znajduje się w sali:
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
1. Czyżowski Jacek Firma Budowlana - Roboty Ziemne 2. RESTO RESTAURACJA & KAWIARNIA - 2018-09-18 - Ryczów (małopolskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
przewóz materiałów budowlanych
WIDAWIANKA Wiesława i Jerzy Kuligowscy Spółka Jawna - 2017-08-24 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży oraz dla gości.
LUBUSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY - 2018-11-20 - Wiechlice (lubuskie)
Draffting w programie Microstation
APPLY POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
Zajmowanie się pomocą w prowadzeniu domu, w tym: gotowanie, sprzątanie, pranie, prasowanie, robienie zakupów, opiekowanie się zielenią, sprawowanie opieki nad dziećmi oraz zwierzętami domowymi. Umowa zlecenie, wynagrodzenie 12 zł brutto/godz.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgoń - 2016-06-29 - Dzierzgoń (pomorskie)
prace wykończeniowe przy stolarce otworowej
Dariusz Majorczyk Okna, drzwi, podłogi, sprzedaż-montaż - 2016-05-18 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-05-08 - Łomża (podlaskie)
Kucharzprzygotowywanie ciasta i skladnikow do produkcji pizzy, wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie dań typu Fast-Food, utrzymanie pozrądku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Radymno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w firmie cateringowej
PIO CATERING Stępień Piotr - 2018-08-08 - Skawina (małopolskie)
.
PPHU JAR-STOL S.c. - 2016-10-14 - Dębrznik (dolnośląskie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
dbanie o czystość zakładu
INDROL Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-05-26 - Rostarzewo (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
układanie menu, znajomość stosowania przypraw, przygotowywanie dań zgodnie z przepisami w języku tureckim, przyrządzanie dań, peklowanie mięsa i warzyw, koordynacja i współpraca z podległym personelem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
do uzgodnienia
BAR BOLERO ANNA ŁUCZAK - 2017-08-07 - Rzeszów (podkarpackie)
-Przygotowywanie półproduktów (krojenie, obróbka itd.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie przyprawianie, sklejanie rolek sushi,- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)