KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Stargard oferta pracy JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni chińskiej
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Stargard (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BYDGOSKA 63 B, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni chińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stargard
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stargard
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: certyfikat - kucharz kuchni chińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
BYDGOSKA 63 B, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą pracy i spełniające wymagania pracodawcy proszone są o kontakt telefoniczny w godz. od 9.00 do 14.00 pod numerem tel. 603 999 496 - Wojciech Maciejewski.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : od 9.00 do 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stargard
Ulica pracodawcy: BYDGOSKA
Numer budynku pracodawcy: 63 B
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie posiłków w restauracji
JARDO JAROSŁAW KAŁEK - 2016-09-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków dokonywanie zakupów, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, obsługa klienta
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "POWRÓCISZ TU" - 2016-09-16 - Turek (wielkopolskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-07-06 - Białki Dolne (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
spozrądzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i półproduktów, wyrobów gotowych;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-09-12 - Suchoraba (małopolskie)
naprawa pojazdów samochodowych
SEBKOL Elektromechanika Pojazdowa Sebastian Kolant - 2017-04-20 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji pracowniczej, żywienie zbiorowe
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-10-04 - Komorniki (wielkopolskie)
roboty ciesielskie, montażowe, rozbiórkowe
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Winiary (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, garmażu, przystawek, dań obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie posiłów na zimno i ciepło - kuchnia polska. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Żórawina (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni ukraińskiej, przystawek, dań głównych i deserów, udział w tworzeniu nowego menu o produkty spożywcze, charakterystyczne dla potraw kuchni wschodniej, przyjmowanie dostawy, raportowanie towaru i listy strat, dbanie o wizerunek restauracji
Duet Sp. J. Konopka, Pełka - 2018-07-09 - Emilianów (mazowieckie)
Przygotowanie zamówień, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków i kebabów
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Stąporków (świętokrzyskie)
smazenie produktów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku w miejsuc pracy
CHICKEN KING Małgorzata Piotrowska - 2017-05-25 - Końskie (świętokrzyskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Zajączkowo (pomorskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
"Prime" Patrycja Janica - 2016-04-07 - Andrychów (małopolskie)
1/2 etatu; 8 zł netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie produktów, obsługa klienta, wydawanie posiłków, sprtzedaż, obsługa kasy, porządkowanie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
wykonywanie usług masażu dla klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
x
LOKAL-BUD Arciszewski Jarosław - 2015-12-04 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań restauracyjnych oraz obsługa żywienia zbiorowego.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2015-11-18 - Ustka (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Krosno (podkarpackie)