KUCHARZ Turek oferta pracy SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "POWRÓCISZ TU"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków dokonywanie zakupów, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, obsługa klienta
Data publikacji: 2016-09-16
Lokalizacja: Turek (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "POWRÓCISZ TU"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Kączkowskiego 6, 62-700 Turek, powiat: turecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków dokonywanie zakupów, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, obsługa klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Turek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: turecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Turek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "POWRÓCISZ TU"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Adres pracodawcy:
KOLSKA SZOSA 3, 62-700 Turek, powiat: turecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: turecki
Gmina pracodawcy: Turek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Turek
Ulica pracodawcy: KOLSKA SZOSA
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
gastronomia, usługi sprzątania i utrzymania zieleni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw - sushi; dbanie o czystosć;
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2018-06-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw garmażeryjnych
Marcin Kwiatkowski Usługi Gastronomiczne - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w tradycyjnej kuchnii koreańskiej, kontakt z przełożonymi władająścymi wyłącznie j. koreańskim, nadzór nad zespołem pracowników, zaopatrzenie
GANGNAM HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
J&G WICZ Jacek Żyłkiewicz Świeradów - 2016-10-31 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-03-04 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drób, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa na czas okreslony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni polskiej.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA Spółka Jawna Rek - Szerszeniewscy Parking - Augustówka - 2016-12-22 - Kałuszyn (mazowieckie)
jw
Przedszkole nr 32 - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
wg.stanowiska pracy
MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)
-
ZAKŁAD OGÓLNO-BUDOWLANY ROMAN BARTKOWSKI - 2016-10-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, zarządzanie zakupami, nadzór nad jakością zywności
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOX-BIS Nizio Elżbieta, Biłgoraj - 2016-03-09 - Biłgoraj (lubelskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Owczary (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Zielona Góra (lubuskie)
dania kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Trzebnica (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jarosław (podkarpackie)
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-23 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
IWA sp. z o.o. w Białowieży - 2017-01-12 - Białowieża (podlaskie)
produkcja pierogów, krokietów i innych wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań,racjonalne zarządzanie powierzonymi składnikami
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
robienie pizzy, przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-01-23 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Słubice (lubuskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-03-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: wykształcenie zawodowe, specjalność gastronomia.
Sklep Spożywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
robienie surówek, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych zgodnie z zasadami przepisów BHP, obsługa klienta, dbanie o czystość i porządek w pracy i na jej terenie, oferta przeznaczona dla osób berobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Sosnowiec (śląskie)