KUCHARZ Stąporków oferta pracy BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków i kebabów
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Stąporków (świętokrzyskie)
Pracodawca: BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 1, 26-220 Stąporków, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków i kebabów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stąporków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stąporków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność przygotowywania posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie kebabów
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
OŁAWSKA 21, 55-230 Jelcz-Laskowice, powiat: oławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: oławski
Gmina pracodawcy: Jelcz-Laskowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelcz-Laskowice
Ulica pracodawcy: OŁAWSKA
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zamawiane produktów, produkcja wyrobów, organizacja pracy w pracowni.Praca w Wilamowiacach, w godz. 5-21.00, 21-5.00.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wilamowice (śląskie)
Pakowanie produktów odzieżowych
Przdsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "Minetti" Barbara Migas-Skoracka - 2017-01-16 - Gostyń (wielkopolskie)
Organizowanie codziennej pracy w kuchni DPS, przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu DPS zgodnie z zapotrzebowaniem żywnościowym, przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, serwowanie posiłków na pododdział i w jadalni DPS. Dwie zmiany: 6-14, 12-20.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KRAKOWIE - 2016-01-29 - Kraków (małopolskie)
znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej i greckiej, znajomość różnego rodzaju potraw, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz zmianowy, kuchnia międzynarodowa, praca pod nadzorem szefa kuchni, obsługa grup ukraińskich i rosyjskich, przygotowywanie menu, podstawowa najomośc jęz. ukraińskiego. Praca wg grafiku, dyspozycyjność w godz. 11:00-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
wykonywanie prac kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-02-09 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie stanowiska pracy, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów od podstaw, wydawanie przygotowanych dań i napojów, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie menu przygotowanie i wydawanie caterignów, itd.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
naprawa samochodów
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
Wykształcenie: mile widziane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe; wymagana ks. sanepidu; chęci do pracy; wykonywanie prac pomocniczych oraz wydawanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice; możliwość pracy na cały etat lub 1/2 etatu;
LA VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu.
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-22 - Opole (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. STAŻ PRACY MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posiłków
RESTAURACJA "WOK" S.C. BOŻENA URBANOWICZ, PIOTR URBANOWICZ - 2016-09-12 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Konwikt Kapłanów Warmińskich - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie zapiekanek, kanapek, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)