KUCHARZ Gdynia oferta pracy KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rondo Bitwy pod Oliw膮 1, 81-103 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2 100 z艂 brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz minimum 3 lata. Praca na dwie zmiany. Godziny pracy: 06:00-14:00, 11:00-19:00.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Rondo Bitwy pod Oliw膮 1, 81-103 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, wniosek w sprawie zatrudnienia, aktualna ksi膮偶eczka zdrowia/sanitarna
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, inny - Kontakt osobisty w sekcji personalnej pracownik贸w wojska:Gdynia, Rondo Bitwy pod Oliw膮 1
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Rondo Bitwy pod Oliw膮
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.06.2017
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 12.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie karty da艅, znajmo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia.Dwie lokalizacje: ul. Basztowa 2;K.Odnowiciela 22
ARTE Sp. z o.o. - 2018-04-18 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bobrowniki (艂贸dzkie)
Obs艂uga klient贸w poprze przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga kasy fiskalnej, terminala do p艂atno艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy, przyjmowanie dostaw i sprawdzanie zgodno艣ci z wymogami sanitarnymi, przyjmowanie produkt贸w i p贸艂produkt贸w do pracy, przygotowywanie da艅 gotowych, sporz膮dzanie napoj贸w gor膮cych i drink贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Korzenna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ramach ca艂odziennego wy偶ywienia pacjent贸w Zak艂adu.
STACJA OPIEKI CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Sp.z oo - 2018-02-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
W ramach programu BEZP艁ATNYCH PRAKTYK umo偶liwiamy studentom zapoznanie si臋 w naszych plac贸wkach bankowych z codziennym funkcjonowaniem instytucji finansowej. Dajemy okazj臋 przede wszystkim do sprawdzenia si臋 w pracy bezpo艣rednio z klientem przez realizacj臋 zada艅 promocyjnych, przedstawianie oferty banku itp.
Eurobank S.A. - 2016-04-26 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE CA艁ODZIENNEGO WY呕YWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLA;WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI, PRACODAWCA PROSI O PRZS艁ANIE CV NA ADRES E-MAIL: biuro (at) zielonydzwoneczek.pl
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mate艅ko - 2017-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2016-01-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowanie, produkcja da艅 kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - 艁omianki (mazowieckie)
zgodnie z charkterystyk膮 pracy
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HANIA" - 2018-09-04 - Pleszew (wielkopolskie)
jw.
BAR OK臉CIE S.C. Z. WI艢NIEWSKI, M. WI艢NIEWSKA-OR艁OWSKA, R. OR艁OWSKI - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Rajenthiran Thirukumaran - 2016-09-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2016-04-11 - August贸w (podlaskie)
-
Pizzeria Gruby Benek Ko艣cierzyna 艁ukasz Schulz - 2017-05-23 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
oferta sta偶u z przeznaczeniem dla os贸b bezrobotnych, kt贸re nie uko艅czy艂y 30 roku 偶ycia: prace pomocnicze w kuchni,obieranie warzyw, obr贸bka i przygotowanie mi臋s, i ryb do pieczenia i sma偶enia, przygotowywanie kanapek ..., deser贸w i pieczenie ciast, pakowanie posi艂k贸w,obs艂uga maszynyn pakuj膮cych,krajalnic piecszywa, blender贸w i innego sprz臋tu b臋d膮cego nowoczesnym wyposa偶eniem naszej kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - D艂uga Ko艣cielna (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w.
Szko艂a Podstawowa Specjalna nr 28 - 2019-01-03 - Gda艅sk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i inne prace z tym zwi膮zane
Firma Handlowo-Us艂ugowa Tomasz Bartnicki - 2018-04-25 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
PHU Szwalnia s.c. - 2018-11-16 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w tym diety. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sto艂贸wki, zaplecza, gotowanie dla 101 os贸b. Praca wed艂ug grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ 艣wi臋ta
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Doros艂ych - 2016-03-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Restauracja w centrum miasta, serwuj膮ca nowoczesn膮 kuchni臋 europejsk膮 poszukuje kucharzy. J臋sli chcesz si臋 uczy膰, pracowa膰 w m艂odym zespole, masz energi臋 do dzia艂ania, to praca dla Ciebie. Na pocz膮tek umowa zlecenie, praca wg grafiku.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna) dla grup/ go艣ci o艣rodka wypoczynkowego w Mi臋dzywodziu. Do艣wiadczenie w obs艂udze grup, przygotowywanie posi艂k贸w pod diety. W zakresie obowi膮zk贸w uk艂adanie menu (wraz z menagerem o艣rodka) oraz przygotowywanie list zam贸wie艅 produkt贸w. Oferujemy prac臋 z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie 艢wiata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w z dostarczonych produkt贸w, g艂贸wnie dania gor膮ce, obiadowe, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
sta偶- nauka: przygotowania kanapek i tost贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Sp贸艂dzielnia Socjalna "IDEA" - 2016-04-14 - Rotmanka (pomorskie)
procesowanie zam贸wie艅 w systemie SAP; kontakt z pracownikami oraz zewn臋trznymi dostawcami; koordynowanie procesu dostarczenia towaru do jednostki ABB; wsp贸艂praca z dzie艂em finansowym; inicjowanie zam贸wie艅 dostaw w systemie, potwierdzanie dostarczenia zam贸wienia z dostawcami, monitorowanie i 艣ledzenie prawid艂owego wykonania zam贸wie艅; codzienna wsp贸艂praca z zatwierdzonymi dostawcami mi臋dzynarodowymi, zaspokajanie potrzeb klient贸w wewn臋trznych i zewn臋trznych, wdra偶anie strategii scm; sprawdzanie dostarczonych towar贸w w celu weryfikacji w艂a艣ciwej dostawy i zapewnienia procesu fakturowania; nadzorowanie dostawc贸w (terminowo艣膰, jako艣膰) i rozwi膮zywanie problem贸w z wykonaniem zada艅.
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)