KUCHARZ Sztum oferta pracy PHU Szwalnia s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Sztum (pomorskie)
Pracodawca: PHU Szwalnia s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 2, 82-400 Sztum, powiat: sztumski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sztum
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sztumski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sztum
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: PHU Szwalnia s.c.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Sztumie z siedzibą w Dzierzgoniu
Adres pracodawcy:
Zawadzkiego 11, 82-440 Dzierzgoń, powiat: sztumski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: sztumski
Gmina pracodawcy: Dzierzgoń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dzierzgoń
Ulica pracodawcy: Zawadzkiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zgłaszającej: Alicja Kapszewicz
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Sztumie z siedzibą w Dzierzgoniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy ważna do: 18.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
Prace pomocnicze na wydziale produkcji
"POLI-ECO" Sp.zoo Tworzywa Sztuczne - 2015-12-14 - Żary (lubuskie)
Zgrzewanie, obrywanie, pakowanie okładek foliowych, prace pomocnicze przy przygotowaniu produkcji. Wymagania: wykształcenie podstawowe/ zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Reda (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Krosno (podkarpackie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-11-23 - Mielec (podkarpackie)
wydawanie i sporządzanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kiełpino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia
Ancora Bużantowicz i Hływa sp. j - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw (catering), praca w Piotrkowie tryb. (pracodawca zapewnia zakwaterowanie).
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo- Usługowe S.C. H. Kowalski, J. Kowalska - 2018-11-15 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
sprzątanie obiektu domu pomocy społecznej" Barka"
Stowarzyszenie "Nie lękaj się" - 2017-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Młodszy kucharz
PKU JOANNA KĘPA - 2016-02-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Karczma BOROWA CHATA - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań gorących
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Poręba (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chełm (lubelskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchi orientalnej samosy,kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Mława (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2016-12-08 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe jako kelner lub przyuczenie do zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Pracodawca gwarantuje bardzo dobre wynagrodzenie ( wysokość proponowanego wynagrodzenia zależna od posiadanego doświadczenia zawodowe, kwalifikacji oraz posiadanych umiejętności).
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą" - 2016-04-22 - Racibórz (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie.Załadunek w Krotoszynie-trasa teren Polski
Firma Usługowo-Handlowa Maciej Napadłek - 2016-05-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
organizacja oraz realizacja produkcji gastronomicznej różnymi metodami i technikami w oparciu o normy surowcowe różnego rodzaju asortymentu potraw oraz produktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu gastronomicznego, organizacja wydawki oraz jej koordynacja. Postępowanie zgodne z HACCP.
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2018-09-18 - Chorzów (śląskie)
praca na terenie całego kraju (delegacje) przy pracach dekarskich - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
RUSTICO Eryk Kliś - 2016-04-21 - Kobiór (śląskie)
-praca w piekarni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)