KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Stanowisko: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 100 - 2 300 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
Data publikacji: 2017-10-04
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto (2.100 - pomoc kuchenna)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dodatkowe oczekiwania: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, odpowiedzialność, rzetelność, komunikatywność
Nazwa pracodawcy: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, LM, dokumenty potwierdzające wykształcenie, uprawnienia i staż, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2017
Oferta pracy ważna do: 09.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie towaru, sprawdzanie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem otrzymania od nadawcy, rozmieszczanie i przechowywanie produktów w magazynie, utrzymywanie czystości magazynu i porządkowanie składowanych przedmiotów, przestrzeganie terminów przechowywania, wydawanie towaru odbiorcom, informowanie o zasobach magazynowych,zapoznanie się z cechami asortymentu, gramaturą i nazwą, kontakty z klientami.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Mielec (podkarpackie)
-
Padella Adam Głowicki - 2016-05-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, zakupy artykułów spożywczych, prowadzenie dokumentacji, utrzymywanie czystości podczas przygotowywania oraz w trakcie spożywania, wydawanie posiłków, pomoc w karmieniu dzieci
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Tychy (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-03-08 - Opole (opolskie)
Pracując u nas będziesz odpowiedzialny/a za:
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
sprzedaż usług finansowych i ubezpieczeniowych
Media Expert - 2017-03-13 - Radzionków (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2015-10-30 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-01-12 - Augustów (podlaskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Góra (dolnośląskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
sporządzanie potraw, wydawanie potraw, wszystkie prace na kuchni,
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- przygotowanie półproduktów do smażenia, - przygotowanie m.in burgerów, zapiekanek, steków, makaronów,- obsługa klienta,- obsługa terminala płatniczego- obsługa kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "MOON" GRZEGORZ GIERCZAK - 2018-03-30 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-04-01 - Kalisz (wielkopolskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Krynica Morska (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2017-04-06 - Ostrzyce (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 7-19.
Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA S.A. - 2016-05-24 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
jw.
LYUDMYLA DROZDENKO Studio Urody Alexander - 2016-11-15 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie elementów konstrukcji stalowych,wykształcenie min. zawodowe, staż 2 lata, mile widziana praktyka przy montowaniu konstrukcji stalowych, praca na wysokości pow. 3m, praca na terenie całego kraju, zatrudnienie po dostarczeniu badań lekarskich stwierdzających brak przeciwwskazań do pracy na wysokości pow.3m
INSSTAL Adrian Sójka - 2015-12-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Górki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty oraz pod grupy.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-12 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna potrwa, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku na terenie kuchni.
SAGA ARKADIUSZ FRYCZAK - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
Konfekcjonowanie produktów rolnictwa ekologicznego i konwencjonalnego. Pracodawca dysponuje zapleczem sanitarnym i socjalnym wyłącznie dla panów!!sala D,B,G
Nat Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Karsk (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wierzchowice (dolnośląskie)