KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2017-08-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Miesięczny. 1/2 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni ukraińskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, praca związana z dźwiganiem, wydawanie posiłków
12 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-03-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca z dziećmi w oddziale przedszkolnym
Zespół Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Bańskiej NIżnej - 2016-02-11 - Bańska Niżna (małopolskie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich. Praca również w Polkowicach i Zielonej Górze w przypadku zastępstwa podczas nieobecności szefa kuchni. Praca zmianowa: 11:00-19:00 ; 12:00-20:00
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-03-27 - Nowa Sól (lubuskie)
praca w kuchnii
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2016-08-19 - Ługi (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2019-03-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2017-04-07 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedziałki wolne); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie rolek sushi pod nadzorem szefa kuchni. Obsługa klientów, pokazy robienia sushi. Około 170 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
Wykonywanie i gotowanie potraw ukraińskich, przygotowanie menu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Mała Gastronomia Ratyna Elżbieta - 2017-11-28 - Zamość (lubelskie)
Gotowanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie oferty, atrakcyjne przedstawienie oferty, negocjowanie warunków handlowych, przeprowadzanie prezentacji.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Obsługa klienta, kasy fiskalnej, dbanie o właściwą ekspozycję towarów, utrzymywanie porządku i czystości w sklepie. Praca w godzinach 6.00 - 21.00.
Firma "ROGALA" sp. z o.o. - 2018-06-22 - Jurków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków wg. wytycznych
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Rzezawa (małopolskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-03-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
wg.programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Przedwojów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i utrzymanie czystości, porządku i ładu na stanowisku pracy.
AUTOGIEŁDA SEBASTIAN DUDEK - 2018-12-03 - Starogard Gdański (pomorskie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawidłowe ich przechowywanie; obróbka wstępna surowców; wykonywanie róznych potraw (zgodnie z harmonogramem stażu); staż od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po stażu pon-sb-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeb zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Bełchatów (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
posługiwanie się sprzętem kuchennym; utrzymywanie czystosci i dbanie o porządek na miejscu pracy; przygotowywanie produktów, warzyw i mięsa; przygotowywanie farszy do pierogów; robienie i wyrabianie caista na pierogi; klejenie pierogów, robienie innych wyrobów garmażeryjnych;
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Kuksy (pomorskie)
wykonywanie potraw regionalnej kuchni chińskiej według oryginalnych receptur w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Centrum Zaopatrzenia Lodziarni Tomasz Gotszlik - 2016-05-06 - Jarocin (wielkopolskie)
Praca w dziale żywienia w sanatorium. Przygotowanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetycznymi.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2017-10-16 - Sopot (pomorskie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw, deserów i ciast dla dzieci
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Olecko (warmińsko-mazurskie)