KUCHARZ D臋b贸wka oferta pracy Karczma Zapiecek -Anna Szostak

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: D臋b贸wka (lubelskie)
Pracodawca: Karczma Zapiecek -Anna Szostak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:. 16A, 20-823 D臋b贸wka, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋b贸wka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jastk贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej oraz do艣wiadczenie w zawodzie 1 rok.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Karczma Zapiecek -Anna Szostak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
. 16A, 20-823 D臋b贸wka, powiat: lubelski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Jastk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D臋b贸wka
Ulica pracodawcy: .
Numer budynku pracodawcy: 16A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracje i gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 04.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw podczas imprez
ARCHE S.A. - 2017-12-14 - 艁och贸w (mazowieckie)
Przygotowywane bufet贸w, produkcja da艅, buferty 艣niadaniowe, live cooking na bankietach.
Hotel Gda艅sk Brovarnia Sp z o.o. - 2017-06-16 - Gda艅sk (pomorskie)
Obsluga r臋cznych narz臋dzi elektrycznych ( szlifierka, wiertarka itp.) Umiej臋stno艣膰 ob艂艣ugi pi艂y tasmowej Wykonywanie gwintowania. Umiejetno艣膰 pracy przy rurach lub konstrukcjach stalowych
"INSTAC" Sp. z o.o. - 2016-06-03 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowanie pizzy; rozwa艂kowanie ciasta, uk艂adanie produkt贸w wed艂ug receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posi艂k贸w tj. zupy, sosy, gulasze. Sporz膮dzanie sa艂atek. Dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przyjmowanie towar贸w, wydawanie i odbieranie produkt贸w, rozmieszczanie towaru w magazynie, prowadzenie dokumentacji. Praca w systemie 3 zmianowym, r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.
FORTECH Poland Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-02-14 - Chech艂o Pierwsze (艂贸dzkie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Owczary (ma艂opolskie)
.
Golden Porky Andrzej Biernat - 2017-01-04 - Dolsk (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
RESTAURACJA POD D臉BAMI - 2017-05-24 - Pu艂awy (lubelskie)
gotowanie da艅 kuchni molekularnej, ukrai艅skiej i bankietowych, zarz膮dzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Prudski Miko艂aj "HETMAN" - 2017-06-20 - Koszewko (zachodniopomorskie)
Kucharz
HOTEL "NA G脫RCE" MARIA I ROMAN KOK艁OWSCY S.C. - 2017-03-29 - Pola艅czyk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legnica (dolno艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Sulmierzyce (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojew贸dzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Ko艣cianie - 2018-04-11 - Ko艣cian (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, obr贸bka wst臋pna p贸艂produkt贸wWYMAGANIA: do艣wiadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (艣l膮skie)
obs艂uga go艣ci indywidualnych oraz grup w restauracji o艣rodka wypoczynkowego ko艂o Gi偶ycka
NOT脫WKA Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie pracy na stanowisko kucharz
Park Hotel SPA Buczy艅ski Sp.J. 艢wierad贸w Zdr贸j - 2017-01-25 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
prace na kuchni i sprzeda偶 art.spo偶ywczych
P.P.H.U. MOTO - BENZ P艂oniawy Bramura W.Budny - 2016-03-14 - Przasnysz (mazowieckie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz,produkcja da艅, porzadkowanie i ochrona produkt贸w w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Worliny (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole Niepubliczne Magiczna Kraina Agnieszka Pawlak - 2017-06-14 - Nowa Wola (mazowieckie)
przygotowanie i sprzeda偶 posi艂k贸w typu fast-food
kontakt przez OHP - 2017-08-16 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Monta偶 konstrukcji stalowych - praca na wysoko艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-PRODUKCYJNE "TOP SERWIS" SP. Z O.O. - 2017-09-14 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Zadaniem sprz膮taczki jest utrzymanie szko艂y w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci. 3/4 etatu, godziny pracy: 13-19. Oferta dost臋pna w sali B. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 311 70 09, e-mail: radwanice-sekretariat (at) wp.pl
Szko艂a Podstawowa im. Jana Brzechwy w Radwanicach - 2017-12-08 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w ( zapiekanki, zupy) oraz sprzeda偶
Sarnecki Wojciech Firma Handlowo Us艂ugowa - 2017-04-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
w/g stanowiska
Restauracja "KOJOT" Dariusz Jankowski - 2017-07-20 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)