KUCHARZ Mielec oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Data publikacji: 2016-11-23
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Warszawy 49, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 49, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą.praca i kontakt: 39-300 Mielec, ul. Powstańców Warszawy 49, Restauracja Imperium
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: poniedziałek-piątek
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2016
Oferta pracy ważna do: 22.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-08-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
pomoc kuchenna, smażenie ryb i wydawanie posiłków; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kraków (małopolskie)
kucharz
ANKER PUB - 2016-05-24 - Mielec (podkarpackie)
obsługa sali , przygotowywanie potraw
Nina Kaszubska SMAŻALNIA RYB OKOŃ - 2016-02-17 - Zielony Grąd (warmińsko-mazurskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
Wykonywanie prawodłowego montażu, zabezpieczenie i konserwacja wykonywanych konstrukcji oraz prawodłowa eksploatacja narzędzi i urządzeń.
EL TECHNIC Sp .Z o.o. - 2017-08-11 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie potraw azjatyckich, w szczególności kuchni indyjskiej i pakistańskiej np. paratha, naan, roti, kari pakora, golgappa,- pomoc w ustalaniu menu,- dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie potraw kuchni orientalnej-wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Teresin (mazowieckie)
Koszenie trawy, przycinka drzew i krzewów. Praca na terenie Przeworska i okolic albo na terenie Sieniawy i okolic
Maciej Ciborowski - "MOPEX " - 2016-09-01 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
• koordynacja pracy zatrudnionych pracowników w Agencji Pracy Tymczasowej,• zatrudnianie/zwalnianie pracowników• rozliczanie list obecności • budowanie oraz utrzymywanie dobrych relacji z Kontrahentami Firmy• nawiązanie pozytywnych relacji z obecnymi oraz nowymi Klientami Firmy • dbanie o pozytywny wizerunek firmy
INVEX GROUP Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie dań obiadowych, znajomość robienia pizzy włoskiej, rozwożenie pizzy po starogardzie i okolicach
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości kuchni, wydawanie posiłków
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2018-03-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, możliwość pracy bez sobót i niedziel; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15 w celu ustalenia terminu spotkania
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2017-02-28 - Bolesławice (pomorskie)
ścisła współpraca z kucharzem, dbanie o porządki i higienę stanowiska pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
Obowiązki nauczyciela muzyki w szkole podstawowej
Szkoła Podstawowa w Kotle Dużym - 2016-08-19 - Kocioł Duży (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków od surowca, wyliczanie strat, dbanie o prawidłowe stany magazynowe
KIELECKA KUCHNIA KATERINGOWA SP. ZO .O. - 2018-04-13 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jabłonna (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygptpwywanie posiłków, przyjęć weselnych, imprez okolicznościowych itp.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Głogów (dolnośląskie)
przyjmowanie gości, meldowanie, rezerwacje, obsługa klientów
"TER - JAN" Edmund Kalbarczyk - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-02-16 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
-nadzór i przygotowywanie posiłków,- sporządanie grafików pracy,- planowanie zaopatrzenia,- sporządzanie jadłospisów,-nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń,-prowadzenie gospodarki magazynowej i żywnościowej,-znajomośc procedur HACCP
Zakład Leczenia Uzależnień Charcice - 2018-07-10 - Charcice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-04-20 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15,od 14-22.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)