KUCHARZ Ustka oferta pracy Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Data publikacji: 2017-04-26
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 12, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 12, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 9-16, wstępnie kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2017
Oferta pracy ważna do: 15.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Wieliczka (małopolskie)
gotowanie posiłków (kuchnia polska)
CORUM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa grilla, przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Legionowo (mazowieckie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Stargardzie - 2017-08-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w zespole ukraińskojęzycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-11-15 - Łeba (pomorskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-18 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy oraz prostych dań typu fast-food
Raczyńska Bogumiła PIZZERIA GRAPPA - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
sprzątanie w magazynie, mycie posadzek, układanie towaru, mycie wózków, czynności pomocnicze
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Porszewice (łódzkie)
Nauka przygotowywania potraw i inne
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-09-07 - Słońsk (lubuskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie co najmniej 5-letnie. Praca również w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
DOM PRZYJĘĆ KALIMERA DARIA BAJER - 2018-06-20 - Lyski (śląskie)
przygotowywanie kebaba, sosu, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
jw.
CHZ ARS POLONA S. A. - 2017-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Praca na 1 zmianę, w godzinach 10:00-18:00, na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Andrychów (małopolskie)
prygotowywanie posiłkow w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2016-03-18 - Łeba (pomorskie)
kucharz; staż w godz. 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dań gastronomicznych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe JAROSŁAW KANIA - 2016-03-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna mięsa przed pieczeniem, smażenie mięsa, obsługa zamówień klienta
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
Rozwożenie napojów.
Michał Rolirad - 2015-11-27 - Dziemionna (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
Obróbka wstępna warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu. Czytanie receptur. Składanie zamówień zagranicę. Nadzór nad młodszym kucharzem i pomocą kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
STROP-BUD Zakład Usługowy Remontowo-Budowlany HENRYK OLEKSIAK - 2017-01-27 - Wołomin (mazowieckie)