KUCHARZ Zabełków oferta pracy Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-12-21
Lokalizacja: Zabełków (śląskie)
Pracodawca: Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rymera 13, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli od godz. 10.00 - do uzgodnienia z pracodawcą. Miejsce wykonywania pracy: Zabełków. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. od 10.00-18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabełków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzyżanowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe i wykształcenie średnie gastronomiczne.
Nazwa pracodawcy: Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rymera 13, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Krzyżanowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabełków
Ulica pracodawcy: Rymera
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.12.2015
Oferta pracy ważna do: 20.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 21.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw (restauracja). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy lub 1/2 etatu.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2017-07-24 - Borzęcin (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Radom (mazowieckie)
gotowanie , dbanie o czystość , obługa klienta
Ewa Smolarek - DEJA Vu - 2019-10-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
kompletowanie zamówień do sklepów, praca na III zmiany
ROSSMANN SUPERMARKETY DROGERYJNE POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
Wsparcie pracowników działu księgowego w bieżących sprawach, sporządzanie dokumentacji księgowej, segregacja i archiwizacja dokumentów.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Niepołomice (małopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2019-01-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ, WSPÓŁTWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 6-22
Hotel Atena - 2016-09-29 - Słupsk (pomorskie)
- praca w kuchni serwujące potrawy śląskie, polskie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bytom (śląskie)
budowa bazy danych, aktywne pozyskiwanie klientó, sporządzanie dokumentacji handlowej, wyliczanie odsetek za zaległości
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lubin (dolnośląskie)
prowadzenie samochodów ciężarowych/teren Polski i Europy
TRANS WOJ WOJCIECHOWSKI GRZEGORZ - 2018-03-16 - Rycerzewko (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemnaicaznuch bez mąki. Praca na umowe zlecenie, ok. 150 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy w godzinach otwarcia lokalu w godz. 9:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. co tydzień zmiana adresu wykonywania pracy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala według ustalonych diet
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2019-08-13 - Poznań (wielkopolskie)
utrzymanie urządzeń szklarniowych w ruchu
Złotowskie Przedsiębiorstwo Ogrodnicze Sp.z o.o - 2016-08-31 - Święta (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie klasycznych potraw obiadowych.
WSELENA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Bar Fala) - 2017-11-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Obróbka wstępna warzyw,owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiołków(mycie,obieranie,czyszczenie),przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Mogilno (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Leśna (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" 63-604 Baranów, Łęka Mroczeńska 9 Marian Kamiński - 2016-01-25 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
PHU "AG-MA" Świeradów-Zdrój - 2017-12-14 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30kontakt z pracodawcą: biuro.farna (at) dom-pomocy.com lub 71 345 79 57 w.156
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2019-10-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
Pizzeria "AMORE" Pazoła Jan - 2016-03-03 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)