KUCHARZ / POMOC KUCHARZA Borzęcin oferta pracy STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: 1 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw (restauracja). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy lub 1/2 etatu.
Data publikacji: 2017-07-24
Lokalizacja: Borzęcin (małopolskie)
Pracodawca: STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-825 Borzęcin 498A, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw (restauracja). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy lub 1/2 etatu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borzęcin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Borzęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania dla celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
32-825 Borzęcin 498A, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: brzeski
Gmina pracodawcy: Borzęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Borzęcin
Numer budynku pracodawcy: 498A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.07.2017
Data dodania oferty pracy: 24.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa sprzętu budowlanego
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Złotoryja (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Tworzenie stron internetowych,dzialania medialne w serwisach społecznościowych.
Niepubliczny ZOZ-MEDICUS S.C. Alicja i Dariusz Leończyk - 2016-10-27 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-06-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Zduńska Wola (łódzkie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-07-27 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie poszczególnych pomieszczeń.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "NED" Damian Chmura - 2015-12-22 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw a la card, bufetów - kuchnia zimna,ciepła,desery, utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Dobrzyń nad Wisłą (kujawsko-pomorskie)
Lepienie uszek, pierogów.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2017-10-25 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2018-02-01 - Drzymałowo (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-02 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie różnych dań przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków-dbanie o czystość na kuchni
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2018-04-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wielichowo (wielkopolskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-09-12 - Zawoja (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY" - 2017-05-05 - Bieniasze (warmińsko-mazurskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Brak danych
DREWUTNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-30 - Goncarzewy (kujawsko-pomorskie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-08-10 - Karpacz (dolnośląskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-03-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2016-03-14 - Włochy (Włochy)