KUCHARZ-PIZZERMEN Szczecin oferta pracy FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
Data publikacji: 2016-04-29
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:LANGIEWICZA 20/10, 70-263 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: MIESI臉CZNY
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMEN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KREATYWNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W ZESPOLE
Nazwa pracodawcy: FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
LANGIEWICZA 20/10, 70-263 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v pizzeria.fresca (at) yandex.com
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: LANGIEWICZA
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 27.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Zak艂ad Cukierniczy J.G. Gw贸藕d藕 Justyna Gw贸藕d藕 Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich (kebab)
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Bran偶a spo偶ywcza Praca w sklepie Limonka
"ANEX PLUS" SP. Z O.O. - 2017-05-22 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
RESTEURACJA POD D臉BAMI - 2016-04-20 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie potraw, robienie zam贸wie艅
ADMAR Adam Ruci艅ski - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Kucharz. Wynagrodzenie 15 z艂 brutto/godzin臋 do negocjacji w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci.
DIP Daria Ciesielska, Przemys艂aw Gajewski S.C. - 2016-08-22 - Boles艂awice (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Elbest sp. z o.o. Oddzia艂 Wawrzkowizna - 2018-03-20 - Dych贸w (lubuskie)
gotowanie w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸wq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
Dworek GOLIKOWO Joanna Golik - 2016-08-01 - Rzyszczewo (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej, pizzy
"MIKO" PIOTR SO艁TYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-05-18 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w w obiekcie hotelarskim
DOMINIKA PO呕DA艁 - 2016-07-19 - Mi臋dzybrodzie Bialskie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu obowi膮zk贸w na stanowisku kucharza, pomocy kuchennej
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem, pomoc w zakupach 偶ywno艣ciowych, uk艂adanie menu, praca w Hotelu LEVEL
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygtowywniae da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Us艂ugowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szyma艅ski - 2016-09-23 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych da艅 z ksia偶ki kulinarnej w j臋zyku arabskim, obs艂uga klienta
SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED - 2017-11-30 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
"Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SU艁TAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Mo偶liwo艣膰 pracy r贸wnie偶 w systemie 12 godz. co drugi dzie艅. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-10-20 - Chod贸w (mazowieckie)
Kucharz
Przedsi臋biorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytu艂o s. j. - 2017-05-12 - August贸w (podlaskie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Czermin (wielkopolskie)
OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI NA KUCHNI, WYDAWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapas贸w; utrzymanie czysto艣ci w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzie艅 oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2018-01-29 - Mielec (podkarpackie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, WYMAGANIA: wykaszta艂cenie zawodowe, z do艣wiadczeniem zawodowym min. 5 lat.
Firma GAMA - 2016-04-08 - Kochanowice (艣l膮skie)