KUCHARZ Namys艂贸w oferta pracy SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych da艅 z ksia偶ki kulinarnej w j臋zyku arabskim, obs艂uga klienta
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Namys艂贸w (opolskie)
Pracodawca: SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 25-27, 46-100 Namys艂贸w, powiat: namys艂owski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych da艅 z ksia偶ki kulinarnej w j臋zyku arabskim, obs艂uga klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: pod opinie starosty
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Namys艂贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: namys艂owski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Namys艂贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, kierunek: gastronomia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Do艣wiadczenie zawodowe minimum 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Namys艂owie
Adres pracodawcy:
Plac Wolno艣ci 1, 46-100 Namys艂贸w, powiat: namys艂owski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namys艂owski
Gmina pracodawcy: Namys艂贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Namys艂贸w
Ulica pracodawcy: Plac Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Ahmed Ramadan
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Namys艂owie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 11.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny, pracodawca zapewnia samoch贸d s艂u偶bowy, zakwaterowanie.
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-03-29 - Rog贸藕no (kujawsko-pomorskie)
przew贸z 艂adunk贸w samochodem ci臋偶arowym
Przedsi臋biorstwo Komunikacji Samochodowej Sp z o o - 2016-11-08 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie menu, prowadzenie ewidencji asortymentu kuchni, przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i ksi臋g膮 przepis贸w, realizacja zam贸wie艅, sporz膮dzanie raport贸w food cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przyj臋tymi standardami (receptury, estetyka, smak)
PHU LUBINPEX SP.Z O.O. - 2019-02-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-09-04 - Lublin (lubelskie)
1. Obs艂uga klienta.2. Przygotowanie posi艂k贸w.3. Wydawanie posi艂k贸w.4. Sprz膮tanie sali po zako艅czeniu pracy.5. Sprz膮tanie kuchni i zaplecza.6. Mycie sprz臋t贸w gastronomicznych.7. Obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
-
MOSZNA ZAMEK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-15 - Moszna (opolskie)
przeprowadzanie uruchomie艅 urz膮dze艅 SN i NN
"ELEKTROMONTA呕- LUBLIN" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-12 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w w restauracji hotelowej
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-26 - Zielona G贸ra (lubuskie)
sporzadzanie i wydawanie posi艂k贸w,dla podopiecznych DPS zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, obs艂uga sprz臋tu inurz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni. Utrzymanie porzadku w mpomieszczeniach kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-11-09 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
THB SP. Z O. O. - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie potraw. Nadz贸r nad potrawami wydawanymi z kuchni. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych. Czysto艣膰 na kuchni i barze.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zakresem obowiazk贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kiedrzyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pstr膮g Alina Karkut - 2016-09-13 - 呕yrzyn (lubelskie)
kucharz
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w S艂udwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
FIRMA TRANSPORTOWA TRANSMAR MARIAN MAT艁OK - 2017-05-10 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
-przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Za艣cianek Us艂ugi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-02-09 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
w/g potrzeb
"POD TELEGRAFEM" S. A. w Kielcach - 2017-06-30 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produkt贸w, magazynowanie, sprzeda偶 i dbanie o czysto艣膰. WYMAGANIAWykszta艂cenie:Wykszta艂cenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDo艣wiadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiada膰 wcze艣niejsze do艣wiadczanie w szczeg贸lno艣ci w gotowaniu dla du偶ych grup ( gotowanie du偶ych ilo艣ci jedzenia)Znajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomo艣膰 systemu HACCAPUmiej臋tno艣膰 pracy z m艂odzie偶膮 w wieku 15-18 lat Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
wykonywanie instalacji sanitarnych, gazowych i CO
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 spo偶ywczych, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jankowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pos艂k贸w
SEBION Sebastian Gulka - 2016-08-02 - My艣lin贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP.ZO.O. - 2016-12-22 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje)
U艁A艃SKA ZAGRODA Jacek Br贸dka - 2019-04-25 - Za艂om (zachodniopomorskie)