KUCHARZ Załom oferta pracy UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 493 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Data publikacji: 2019-04-25
Lokalizacja: Załom (zachodniopomorskie)
Pracodawca: UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-630 Załom, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 493 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Załom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wałecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Człopa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 493 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Adres pracodawcy:
78-630 Załom, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: wałecki
Gmina pracodawcy: Człopa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Załom
Adres strony pracodawcy: http://ulanskazagroda.eu/pl/dodatkowe-atrakcje
Profil działalności pracodawcy: Uprawa dzrzew i krzewów owocowych oraz orzechów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.04.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f16d08a314bbf4af4975b10bc81c2027
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w kuchni restauracji.
Piotr Dulewicz - 2018-05-16 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie dań, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zebrzydowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Uzdrowisko Świnoujście S.A. - 2017-06-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej z mięsa, ryb, ryżu, warzyw i innych. Miejsce pracy: bar Pho Viet, Wrocław, ul. Ładna 1a. Praca jednozmianowa w godz.: 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (małopolskie)
Przewóz osób samochodem osobowym do 5 osóbumowa zlecenie, 40 h/tydzień
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska - 2016-04-13 - Miłomłyn (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzórnad jakością zamówionej żywności, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.
7 HR Kamil Zieliński - 2016-06-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe (mile widziane mechanik), doświadczenie wymagane, znajomość budowy maszyn i rysunku technicznegozakres obowiązków: prace ślusarskie, budowa, konserwacja i naprawa maszyn
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "MET POL" Kusztelak Ireneusz - 2019-02-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-04-23 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Sieradz (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (śląskie)
przygotowanie farszu, lepienie pierogów i innych wyrobów garmażeryjnych
Bar - Pierogarnia Zygmunt Nowakowski - 2018-08-01 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie dań ciepłych , zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Międzyrzecz (lubuskie)
Zgodny, praca w Carrefour.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2017-11-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa koparki kl. I
KANS-POL Sp. z o.o. - 2017-12-05 - Płaza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości domu wypoczynkowego
Dom Wypoczynkowy CALIFORNIA Michał Ambroziak - 2019-01-09 - Jantar (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2017-02-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Legionowo (mazowieckie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - Lębork (pomorskie)
PRODUKCJA PANIEROWANIE MIĘSA I RYB, OBRÓBKA MIĘSA SUROWEGO, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GJM RESTAURACJE S.C.JAROSŁAW GIERCZYK, MACIEJ GIERCZYK - 2017-08-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, dbałość o czystość w pomieszczeniach: jadalni, kuchni, zaplecza, naczyń oraz wydawanych posiłków
VIII Liceum Ogólnokształcące Samorządowe w Częstochowie - 2018-08-16 - Częstochowa (śląskie)
- obsługa maszyn produkcyjnych, w szczególności krajalnicy do warzyw liściastych,- prowadzenie bieżących zapisów w zakresie prawidłowości przebiegu procesu produkcyjnego,- przygotowywanie surowców do produkcji zgodnie z ustalonymi procedurami,- przestrzeganie zasad bhp na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Miesiączkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań mięsnych,jarskich, sałatek, ryb, śniadań, obiadów i kolacji.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-05-17 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków , praca w barze. Pracodawca planuje rozszerzyc oferty o dania kuchni ukraińskiej. Zmianowośc 12/12.
Usługi Gastronomiczne Andrzej Jastrzębski - 2018-09-11 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie kebaba i dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Józefów (mazowieckie)