KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań mięsnych,jarskich, sałatek, ryb, śniadań, obiadów i kolacji.
Data publikacji: 2018-05-17
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań mięsnych,jarskich, sałatek, ryb, śniadań, obiadów i kolacji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Minimum 6 m-cy pracy w zbliżonym zawodzie.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 09.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 78
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2018
Oferta pracy ważna do: 16.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie posiłków, dbanie o pomieszczenia kuchenne i sprzęt, rozwożenie posiłków.
Hüseyin Demir - 2016-06-07 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
praca biurowa, obsługa urządzeń biurowych, przygotowywanie projektów pism w sprawach urzedowych
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Sławno (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w Restauracji CASA DE LOCOSPraca w godz. 10-21
BIFORIA Jerzy Sałata - 2016-03-16 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Korczowa (podkarpackie)
Obsługa klientów w sklepie odzieżowym.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
RENATA TADLA - 2018-08-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-12-29 - Syrynia (śląskie)
Praca w pizzeri, wykonywanie zamówień zgodnie z kartą dań.
Mała Gastronomia Mazur - 2016-04-01 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-09-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła - 2018-02-20 - Kamień Śląski (opolskie)
Sporządzanie potraw i napojów, organizowanie i porządkowanie stranowiska pracy.Możliwość zorganizowania dowozu do pracy.
FIRMA "ZŁOTA RYBKA" MAŁGORZATA KUSIAK - 2017-05-18 - Powidz (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków typu kebab - utrzymanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Kucharz
Firma Wielobranżowa Emilia Olczyk - 2016-03-03 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Bieżąca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie dań, krojenie, mycie, sprzątanie
HOTEL MRĄGOWO INC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubaczów (podkarpackie)
sporządzanie dań; obsługa sprzętu gastronomicznego; utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Listonosz
POCZTA POLSKA S.A. - 2017-01-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Kuchania ukraińska, przygotowywanie potraw wg. kuchni ukraińskiej np. pielmienie, przepisy typowe dla kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Unieście (zachodniopomorskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-10-06 - Otwock (mazowieckie)
Brukarz - wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 1 rok doświadczenia w układaniu kostki brukowej lub granitowej.Praca na terenie Nowego Sącza i powiatu nowosądeckiego.Brukarz
Zakład Budowlano-Drogowy "Bud-Drog"- Zdzisław Haraf - 2017-08-31 - Nowy Sącz (małopolskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
praca w stolarni
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Lubomino (warmińsko-mazurskie)
praca w zawodzie
FUNDACJA CENTRUM - 2017-02-23 - Katowice (śląskie)