KUCHARZ Miłomłyn oferta pracy Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Miłomłyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynkowa 2, 14-140 Miłomłyn, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach od 8-16 i od 13-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miłomłyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miłomłyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: pożądane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Rynkowa 2, 14-140 Miłomłyn, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Miłomłyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miłomłyn
Ulica pracodawcy: Rynkowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
praca w nowo otwartej restauracji na osrodku wczasowym w Dąbiu; obsługa gości
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2016-07-21 - Dąbie (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE MIN. 1 ROK;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 888254607
SKLEP WIELOBRANŻOWY ALEX KACZMAREK AGNIESZKA - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, pakistańskiej, nadzorowanie prac młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówien towaru i oryginalnych art. spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii i Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, przestrzeganie standardów i zasad pracy obowiązujących w restauracji. Pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie od 2000 zł.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2016-11-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Wynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętności
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Prace ślusarskie
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Olkusz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-01-29 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-04-26 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2017-01-19 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw gruzińsko-bałkańskich
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-10-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-06-16 - Mirsk (dolnośląskie)
Sprzątanie terenu zewnętrznegi, grabienie trawników, koszenie trawy.
Zakład Sprzątania Wnętrz " MOP 83 " Sp. z o.o. - Zakład Pracy Chronionej - 2017-05-09 - Gdynia (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni ukraińskiej z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnychpraca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, potraw, porcjowanie i wydawanie potraw,utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Jaczów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandor, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
produkcja wyrobów cukierniczych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piekary (małopolskie)
Kierowca samochodu ciężarowego w transporcie międzynarodowym
ZEMIR TRANSPORT-SPEDYCJA-HANDEL PAWLUK MIROSŁAW - 2017-05-11 - Szprotawa (lubuskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,obsługa pieca Tantdoor
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)