KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy BAR OKĘCIE S.C. Z. WIŚNIEWSKI, M. WIŚNIEWSKA-ORŁOWSKA, R. ORŁOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: BAR OKĘCIE S.C. Z. WIŚNIEWSKI, M. WIŚNIEWSKA-ORŁOWSKA, R. ORŁOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 143/2A, 02-180 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia polska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Znajomość kuchni polskiej. Doświadczenie zawodowe: 6 miesięcy. Ogólny zakres obowiązków: przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków, utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennego, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Zgłoszenia: Al. Krakowska 143 lok. 2A, Warszawa, CV na adres: voytek86 (at) gmal.com, tel. 22 846 07 18 (istnieje możliwość przeprowadzenia wstępnej rozmowy z pracodawcą przed wysłaniem dokumentów aplikacyjnych zawierających dane osobowe).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
BAR OKĘCIE S.C. Z. WIŚNIEWSKI, M. WIŚNIEWSKA-ORŁOWSKA, R. ORŁOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Krakowska 143/2A, 02-180 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 143
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy ważna do: 13.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie sałatek, potraw garmażeryjnych, kanapek, przygotowywanie potraw mięsnych. Praca w godz. 6.00-14.00, 10.00-18.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 600 zł brutto + nagroda uznaniowa.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C. BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2018-01-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
obróbka wstepna i końcowa wyrobów, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, w szczególności zupy PHO i makaronów pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, zamawianie potraw azjatyckich u wietnamskich dostawców
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, SPRZĄTANIE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALUORAZ OTOCZENIU GASTRONOMII; ZAPEWNIANIE ODPOWIEDNICH WARUNKÓW SANITARNYCHDLA PRZECHOWYWANEJ I EKSPONOWANEJ ŻYWNOŚCI; OBSŁUGIWANIE KLIENTÓW; SPRZEDAWANIE ASORTYMENTU BUFETU, OBSŁUGIWANIE KASY FISKALNEJ LUB DODATKOWO TERMINALA PŁATNICZEGO, PRZYJMOWANIE NALEŻNOŚCI OD KLIENTÓW I DOKONYWANIE ROZLICZEŃ FINANSOWYCH ORAZ MATERIAŁOWYCH.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Opoczno (łódzkie)
Obsługa kasy, przyjmowanie, wydawanie towaru, obsługa klienta.
Danuta Piątek - 2017-05-26 - Częstochowa (śląskie)
prace pomocnicze dekarskie
MARIUSZ KOTŁOWSKI, MAR-DACH USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE - 2017-05-08 - Lębork (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i azjatyckiej, utrzymywanie czstości i porządku w miejscu pracypraca na umowe na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
strzyżenie męskie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace kontrolne i naprawcze pojazdów, przeglądy okresowe pojazdów, konserwacja pojazdów
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowego produktu do gotowego posiłku, zarządzanie produkcją, zatowarowanie, gotowanie posiłków dla 100 os. dziennie na śniadania, obiady oraz kolacje.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2017-02-23 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
Obsługa klienta
ELBLĄGDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-04 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie dań , dbałość o porządek na stanowisku pracy
PHU Grażyna Kropacz- Witkowska - 2018-01-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRODUKCJA WYROBÓW KULINARNYCH, PRACA Z MASZYNĄ DO PRODUKCJI PASZTECIKÓW, OBSŁUGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa suwnicy, załadunek i rozładunek towarów,prawidłowa realizacja zadań wynikająca z planów produkcyjno -ekonomicznych,zabezpieczenie i konserwowanie powierzonych urządzeń i narzędzi.
CRIST S.A. - 2016-05-25 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Bochnia (małopolskie)
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowanie ciasta do wypieku pizzy. Pieczenie ciasta w piecu. Pobieranie surowców do produkcji kulinarnej. Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, surowców. Przygotowanie i porządkowanie stanowiska pracy po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-21 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kurdyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Tarnów (małopolskie)