KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Rajenthiran Thirukumaran
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2016-09-19
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Rajenthiran Thirukumaran
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MOSTOWA 4, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min.3 m-ce stażu na podobnym stanowisku, znajomość potraw kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: Rajenthiran Thirukumaran
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MOSTOWA 4, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MOSTOWA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2016
Oferta pracy ważna do: 10.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- praca w kuchni, dbanie o czystość st. pracy,-przygotowywanie półproduktów, obsługa smażalnika.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Łódź (łódzkie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2016-12-20 - Pielgrzymowice (śląskie)
przygotowanie surówek do produkcji potrwa (zupy, surówki, dania jarskie, mięśnie), obsługa urządzeń gastronomicznych, gotowanie potraw, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw, przestrzeganie zasad i przepisów BHP.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Tarnów (małopolskie)
Wg. stanowiska.
Restauracja ,,Ratuszowa'' Danuta Molińska - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-03-25 - Gdańsk (pomorskie)
praca związanaz w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kamionek (kujawsko-pomorskie)
Organizacja i planowanie transportu w ruchu międzynarodowym, optymalizacja kosztów, kontakt z magazynami załadunkowymi oraz przewoźnikami, obsługa systemu zarządzania transportem monitorowanie statusu zamówień i rozwiązywanie bieżących problemów
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE WEGA A SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Kalisz (wielkopolskie)
pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu,przygotowywanie dań typu placki ziemniaczane, gołąbki, zapiekanki, robienie surówek - kuchnia wegetariańska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzanie potraw, ciast, deserów, porcjowanie, pakowanie posiłków, sprzatanie kuchni, zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraśnik (lubelskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłkow dla 25-30 osób, wydawanie porcji śniadaniowych i kolacji, sporządzanie i wydawanie obiadów, dbanie o porządek, układanie jadłospisu
Stowarzyszenie Penitencjalne "Patronat" Oddział w Białymstoku - 2017-02-15 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie kebaba, sosu, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku (produkcyjnym lub jako operator maszyny).
RANDSTAD POLSKA SP. Z O. O. - 2017-05-12 - Trzcinica (wielkopolskie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Cieszyn (śląskie)
zabezpieczenie mienia przed kradzieżą
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2016-05-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-05-11 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
w/g stanowiska
PPUH BIRMEX - 2016-05-11 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
w/g stanowiska
LEGION CK Sp zo.o. - 2018-05-16 - Cedzyna (świętokrzyskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy; godziny pracy: 6.00- 18.00
DAG-BUD Jerzy Kisiel - 2018-01-10 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (śląskie)